Hos Studio Classic AS bruker vi kun farger av høyeste kvalitet fra vår Italienske samarbeidspartner, og vi legger all vår energi i at resultatet på ditt ny-fargede hår skal bli så bra som overhodet mulig.

Det er dog ingen tvil om at ytre påvirkninger som hårvask, sol, saltvann, vinter og eventuelle varmekilder sliter enormt på håret ditt og gjør at fargen raskt kan blekne/forsvinne.
Når det legges så mye penger i å farge /stripe håret, som mange gjør, mener vi i Studio Classic  at det er viktig med noen tips og råd for hva du som kunde selv kan gjøre for maksimal opprettholdelse av fargebehandlingen.

“Ved å bruke riktige hår produkter og unngå for mye varmebehandling gjør DU langt på vei en god innsats for at fargen og glansen i håret holder lenger mellom hver frisørbesøk”

Studio Classic AS Anbefaler:

  • Både lyse og mørke farger blir fort “matte og grå” av styling produkter på grunn av alkoholinnhold og andre ingredienser. Du bør derfor vaske håret med en rensesjampo en til to ganger i måneden.
  • Bruk av varmekilder/verktøy som f.eks rettetang, hår-føner og krølltang tar vekk mye av de kalde tonene i farget og bleket hår, og du ender opp med et mer gul/orange resultat. For å unngå dette må det brukes varmebeskyttende produkter. For blonde hårfarger er det i tillegg viktig å bruke spesialprodukter tilpasset nordisk blondt hår, og/eller rene blondt-hår produkter (blå/lilla sjampo, balsam og serum).
  • En fargebalsam (balsam med forskjellige fargepigmenter) virker som en lett glansvask, og vil være med på å holde fargen din frisk fra rot til spiss enten du er blond, rødhåret, eller brunette. Fargebalsamen forlenger varigheten av den ny- fargede opplevelsen vesentlig.
  • Vær sikker på at produktene du bruker er av en slik kvalitet at de ikke bleker eller vasker bort fargen i ditt ny-fargede hår. God kvalitet på produktene er avgjørende.
  • Om du bruker volum sjampo, vær sikker på at denne passer til farget hår, slik at denne ikke “vasker ut fargen”. Mange volum-sjampoer åpner hårets skjellag, og dette er når håret er på sitt mest sårbare at de tilførte fargepigmentene lett vaskes ut.
  • Bruk produkter med UV- beskyttelse, og dekk gjerne til håret med et skjerf eller sol-hatt i den sterke sommersolen.Vi håper du finner våre tips og råd nyttige og av interesse.Skulle det være noe mer du lurer på, er det bare å spørre en av våre frisører ved ditt neste besøk hos oss.
    – Studio Classic AS.