Tendenz AS, vår leverandør av Joico Produktene, har utformet noen tips om når når du skal/bør bruke Joico lilla shampoo og conditioner.

13 Mars, 2018

Joico / Stylingtips / Tendenz

Lurer du på når du skal bruke lilla shampoo og conditioner? I Joico tilbyr vi to serier som er perfekt for blondt hår; Color Endure Violet og Blonde Life. De tar vare på blondfargen din på forskjellige måter. Er du usikker på forskjellen, så skal vi oppklare det for deg her.

BL_web_bilde2

Color Endure Violet fjerner gulskjær og gir en kaldere tone på håret. Color Endure Violet Shampoo og Conditioner i kombinasjon, gir mest pigmenter og kaldest farge. I tillegg forsegles fargen bedre i håret enn ved bruk av kun Violet Shampoo.

blomst

Om man har en klar lys farge man ønsker å bevare, men som ikke nødvendigvis trenger å være kaldere, er det Blonde Life som er det rette valget. Denne kundegruppen er stor, for det er mange som opplever at fargen gulner raskt og ønsker å opprettholde nyansen sin slik den var når håret var nyfarget, da er Joico Blonde Life perfekt. Du kan lese mer om Blonde Life her: http://www.tendenz.net/Blogg/Take-a-look-on-the-bright-side!

BL_web_bilde

Blonde Life og Color Endure Violet er også perfekte i kombinasjon om ønsket er en klar, kald farge.

Da bruker man Blonde Life og Color Endure Violet annenhver gang. Blonde Life, for å rense og klarne opp fargen på håret og Color Endure Violet for å tilsette lilla pigmenter.

Kilde: Tendenz/ Joico