Bestill time
online i dag

Bestill time

Priser og behandlinger

Bærum Jar Dameklipp Bestilling av time

Dameklipp

Vi vet at du fortjener det beste og hos oss møter du profesjonelle frisører

Sammen blir vi enige om hvordan du ønsker håret ditt. Vi vasker og pleier håret og vil anbefale deg hvilke produkter du bør benytte basert på ditt hår.

Fra Kr. 590,-

Bestill time
Bærum Jar herreklipp bestilling

Herreklipp

Våre frisører er oppdatert på de siste herrefrisyrene.

Studio Classic har gjennom 25 år god erfaring med herreklipp. Sammen blir vi enige om hvordan du ønsker håret ditt, klipper frisyren og avslutter med lett tørk/styling. Kontakt oss så vi sammen kan finne akkurat den frisyren som passer deg best.

Fra Kr. 520,-

Bestill time
Bærum Jar barneklipp Bestilling av timer

Barneklipp

Ikke bare er vi dyktige barnefrisører, vi har også egne barnestoler for de minste så de skal føle seg vel.

Vi har egne barnestoler for de aller minste som gjør at barna koser seg i frisørstolen. Vi klipper frisyren vi har blitt enige om med de foresatte og avslutter med tørk/styling. Vi anbefaler å vaske og gre ut alle floker før frisørtimen. Alternativt bør det gis beskjed slik at vi får booket inn riktig tid.

Fra Kr. 380,-

Bestill time
Bærum Jar Farge håret Bestilling i dag

Hårfarge

Kvalitet på fargen man bruker i håret har effekt på både farge og hårslitasje.

Farge er det vanskeligste å gi en nøyaktig pris på. Det kommer an på hvor mye farge som brukes og hvilken type teknikk som skal utføres. Vi anbefaler deg å komme innom for en gratis konsultasjon. Da får frisøren tatt en nærmere titt på ditt hår, og utfra lengde, type hår, hvor slitt det er, tidlige behandlinger, og om du ønsker helfarge eller ettervekst kan du få et mer korrekt prisestimat på en slik behandling

Fra Kr. 790,-

Bestill time
Bestilling av time Bærum Jar Striping og bleking hår

Foliestriper / Bleking

Gjør som kjendisene – Få det perfekte blonde håret

Mange drømmer om en lys og fin farge og da gjelder det å finne den riktige fargetonen.  Våre frisører har lang erfaring og sammen med deg finner de den tonen som passer deg best.

Fra Kr. 1350,-

Bestill time
Hår bestilling Keratin behandling på Jar i Bærum

Keratin behandling

Vi tilbyr Goldwell Keratin Treatment – Den store keratin behandlingen

Goldwell Keratin Treatment er hos oss «den store» keratin behandlingen vi tilbyr. Avhengig av utgangspunktet på håret (mengde krøller eller «frizz»), så vil varigheten og resultatet variere noe fra kunde til kunde. Goldwell opplyser en varighet på 2.5-3.5 måneder, men dette vil også være avhengig av kundens bruk av riktige pleieprodukter hjemme. Ca behandlingstid i salong er 3 timer. NB! Det er viktig å huske at keratin behandling ikke må forveksles med en «anti-permanent», hvor varigheten er år

Fra Kr. 3400,-

Bestill time
Bestilling Hårkur på Jar i Bærum timebestilling

Kurer for håret

En hårkur kan redde tørt, fliset, skadet og kjemisk behandlet hår.

Vi har kvalitetskurer med de riktige virkestoffene som er nødvendig for å friske opp håret. For å forebygge slitt hår er det viktig å ta kurer jevnelig. Dette virker forebyggende og sikrer et sunt og godt hår.

Fra Kr. 275,-

Bestill time
Vipper og bryn på Jar i Bærum

Farge vipper / bryn

Velstelte vipper og bryn gir deg en naturlig skjønnet.

Vi bruker norges mest populære øyenbryns- og vippefarger for å oppnå perfekt resultat. Fargen holder opp til 6 uker.

Tips: Når du farger eller striper håret er det også lurt å ta en kikk på fargen på dine vipper og bryn. Vi kan tilpasse dette slik at det passer sammen.

Fra Kr. 180,-

Bestill time
Bærum Jar Studio Classic Øredobber piercing

Ørepiercing

Vi tar hull i ørene med god hygiene og rens

Kom innom salongen så forteller du oss hvor du vil ha hullet. Vi kommer gjerne med råd basert på vår lange erfaring.  Dette for å garantere at du blir fornøyd med resultatet. Det koster 250 for ett hull og 440 for to hull, øredøbber er inkludert i prisen. Øredeobbene kommer fra Blomdahl, For å unngå betennelser rett etter huller er tatt anbefaler vi å investere i renseservietter fra salongen. Vi viser hvordan de skal benyttes.

Fra Kr. 260,-

Bestill time
på Jar i Bærum Vask og føn

Vask og føn

Vi tilbyr vasking og føning av alle typer hår

Vask og føn trenger ikke være kun ved store anledninger. Bestill en time i dag og unn deg en behagelig opplevelse. Vi steller håret til alle typer anledninger, eller hvis du bare vil unne deg litt velvære.

Fra Kr. 540,-

Bestill time
Håroppsett Studio Classic på Jar i Bærum

Et perfekt oppsett av håret

Vi styler håret for alle type anledninger.

Vi nærmer oss kvelden vi har gledet oss til. Hårstyling er en viktig del av den spesielle kvelden. Hold deg unna komplett kaos og «i siste liten» oppsett. Kontakt oss heller, så setter vi opp håret til den perfekte kvelden!

Fra Kr. 590,-

Kontakt oss