bob frisyre look

De beste tipsene for en perfekt Bob frisyre

Bob frisyre fyller instagram feeds verden over

Er du klar for å klippe håret, og er du klar for en ny frisyre? Vel, BOB klippen er tilbake, og det med et brak. Bob klippen fyller instagram feeds verden over. Glem alt om potteklipp eller gutte-korte frisyrer. Sianna Miller, Kim Kardashian, Lily James og Saoirse Ronan, har alle latt seg rive med, og latt lokkene falle og gått fra sitt lange hår til kort hår. Resultatet? Kjeve-lange lengder som føles moderne, som et friskt pust og ikke rent lite sexy. Blottlagte nakker er i denne sammenheng en sofistikert og fin måte å vise fram litt mer hud på.

Bob frisyren 2020

Hvis du har lekt med tanken om å klippe av deg håret en stund, så er øyeblikket absolutt kommet for å bite tennene sammen og gå for det. Hvorfor? Fordi bokstaveligtalt hvert eneste kjente kvinneansikt rocker nå de røde løperne verden over med sin trendy BOB variant, og signaliserer at dette er DEN riktige 2020 frisyren.

Nå handler det om å være vågal med hår-lengdene, og dagens «slager», er en myk firkantet bob som avsluttes rett over kjevebenet (den korte boben). Den føles lett og frisk, og har en fransk ungdommelig «vibe» over seg. Den får den lengre versjonen LOB (Long Bob) nesten til å virke som en litt for trygg og «kjedelig» versjon, (selv om den så absolutt ikke er det).

De hotteste bob frisyrene blandt kjendiser

Samtidig som Kaia, J-Lo, Lily, Jennifer Lawrence og Dua Lipa`s lengre bob versjoner (LOB) er misunnelsesverdig flotte, så er det den siste kortere (over kjeve) versjonen som nå er hottest. Ulempen er at dette er en variant som ikke er lett og enkelt å gjøre om på når den først er klippet. Det er derfor viktig, om du ønsker å «gå for det», at du tenker nøye igjennom og vet hva du vil før du lar frisøren sette saksen i håret ditt og klipper. Om du i tillegg er usikker på varianten du skal velge, så er det lov å rådføre seg med frisøren i forkant, alternativt starte med en LOB

Bob er frisyren som kler «alle», men, det er definitivt ulike styling triks som kler forskjellige ansiktsfasonger og hårtyper bedre enn andre, så det er viktig og også ta dette med i betraktningen før du bestemmer deg for en av de ulike bob variantene.

For å hjelpe deg I ditt valg med å velge deg din bob, har vi laget en sjekkliste slik at det blir enklere å avgjøre hvilken bob versjon du burde gå for.

1. Fastslå din ansiktsform

Når du vurderer en ansikts innrammende klipp som en bob er, så er det avgjørende å ta i betraktning hvordan den nye frisyren vil passe til din ansiktsform.
Om du har en rund ansiktsform bør du velge en bob som avsluttes nærmere kragebenet, for å skape en illusjon av at ansiktet ditt er lengre. For de med et hjerteformet ansikt, gå for den superkorte bob`en for å fremheve kjevelinjen og kinnbena, og om du har et firkantet ansikt bør du gå for en lengde under kjeven, og bryt den opp med en utvokst lugg, og kanskje asymmetrisk for litt ekstra spenning. Om du har et ovalt ansikt, ja da er du rett og slett så heldig at du selv kan velge den du liker best. Du kler alle versjonene.

Er du interessert i trendene for 2020 bør du lese hårtrender 2020 0g hårfrisyre 2020

bob frisyre

2. Tenk på nakken din

Det er ikke bare ansiktsformen din som er avgjørende for om bob frisyren vil fungere. Lengden på nakken din har også mye å si for resultatet.
Om du har en lang nakke så åpner det opp for en rekke valg når det kommer til lengden på din bob. Men dess kortere nakke du har dess mer klassisk må boben din være.  For å unngå at nakken din ser kortere ut enn nødvendig er det viktig å holde bob-lengen fra kjevebenet eller høyere. Da vil du illusjons messig «strekke» nakken din så den ser lengre ut.  Om du er usikker på hvor høyt du vil løfte linjen, kan du spørre om frisøren kan ta litt mer om han/hun har vært litt for forsiktig.

3. Vurder hårtypen din

Hvorvidt håret ditt er tykt, tynt, krøllete eller rett er også av stor betydning for hvilken type bob du bør velge, som passer til deg.
For deg med tykt hår er risikoen for å ende opp med en «sopp-form» stor. Om håret er tykt bør du beholde det i en lengre bob for at lengdene skal bidra til å tynge håret nok ned til at det ligger. Du kan be frisøren om å tynne det ut, men vi anbefaler ikke at du klipper det opp i ulike lender.
Om du har tynt hår og at du i tillegg har et rett hår, ja er du velsignet nok til å kunne velge den kjeve-lange myke versjonen uten noe problem. Vær sikker på at du beholder alt i en hel lengde. Om det klippes høyere i nakken ser det også datert ut.

Velsignet med krøller? Legg en plan med frisøren før han/hun klipper. Krøller fungerer bedre oppklippet. Spør frisøren din om han/hun kan klippe bob`en din «våt til tørr». Dette betyr at man klipper lengdene av håret når det er vått, men at det klippes opp og i form når håret nesten er tørt og krøllen viser seg.

bobfrisyre

4. Vurder om du håndterer hjemmepleien av håret

Om du ikke allerede har gjettet det så kan vi fortelle at en bob frisyre er seriøs «business». Om du er av typen som hater tanken på å måtte bruke tid på å vaske og style håret ditt hver dag, men fremdeles er sikker på at du ønsker en bob, ja da bør du virkelig revurdere ditt daglige styling regime.

Bob frisyrene krever mer føning og styling med varmeverktøy enn det langt hår gjør. Det er derfor viktig at du bruker fuktighetsgivende shampoer, conditioner og eller hår-maske for å unngå at håret tørker ut. Du bør også investere i et varmebeskyttende produkt som du bruker før du bruker varmeverktøyet. I tillegg bør du vurdere tørre styling-produkter som pulver (tørrshampo) og texturizing spray for å holde looken på bob`en din fresh og fin.

Det handler jo om at bob`en skal se bra ut!!!

bob frisyre brunette

Fikk du svar på det du lurte på?

Your page rank: