Frisyrer 2021

2020 er et tilbakelagt kapittel med alt hva det har hatt av covid-19 utfordringer, og vi akkurat sett nyttårsrakettene fly til himmels for å ønske 2021 velkommen. Kulden har tatt tak, og hva er vel da bedre enn tenne noen lys, koke litt kakao, pakke seg inn i et pledd og oppdatere seg på alt hva hårfrisyrer 2021 har å by på.

Hårtrender endres stadig og om du flørter med tanken på en ny hårklipp eller ønsker deg en ny hårfarge, så har vi listet opp noen av de mest populære og beste hårklippene og hårfargene du vil møte i 2021.

# 1 : Pixie Cut

I 2020 så vi hvordan Pixie frisyren festet sitt grep om stadig flere kvinner, og du kan helt klart forvente at denne trenden fortsetter gjennom hele 2021. Kort hår er virkelig hot, så hvorfor ikke ta sjansen å kaste seg på trenden.

pixie cut dame

# 2 : Shag

Om du ikke har fått det med deg så kan vi fortelle deg at Shag klippen er tilbake. Om du ikke henger med og lurer på hvordan denne ser ut så kan vi rette blikket mot f.eks Miley Syrus sin seneste 2020/2021 trendy look. Dette er en fantastisk edgy frisyre som har sitt utspring fra 70`tallets rockere. Det blir ikke stort kulere enn om du kjører Shags utgaven med en veltilpasset lugg.  Tar du utfordringen?

shags frsiyre

# 3 : «Gardin Lugg»

Mens vi enda er inn på dette med lugg så er det verdt å nevne at «Gardin Luggen» vil fortsette å være superpopulær også i 2021. Denne varianten handler om å ramme inn ansiktet ditt, godt hjulpet av lengre håret på sidene.

bob frisyre brunette

# 4 : Sidegredd Lugg.

Hvis du er en som trives med lugg, så vil du helt sikkert like å høre at en Side-Gredd Lugg virkelig er trendy i 2021. Denne varianten gir «bevegelse» og er med på å fremheve dine trekk. Side-gredd lugg passer spesielt bra til på de med større panne da varianten tvinger fokuset ned til øynene i stedet. En sidegredd lugg passer til både rett hår og til krøllete hår, og kan være en fin forandring for de aller fleste som ennå ikke har testet dette.

sidegredd lugg

# 5 : Brunette

Det å være brunette har rykte på seg for å være litt «basic og kjedelig». Vi snakker selvfølgelig ikke om personlighet, men hårfargen. Men vet du hva? Slik trenger det ikke å være. Det finnes flere måter å gjøre hårfargen mer spennende på, som å tilføre varmere eller kaldere toner. Rose-Brunt hår f.eks., har blitt et kjempepopulært valg. Dette trikset krever lite vedlikehold, men tilfører den brune manken en ekstra fin og spennende dimensjon.

layers hår

# 6 : Bob Frisyre

Tidløse Bob kommer vi ikke utenom i 2021 heller. Her er det et utall av variasjoner å velge mellom så det er bare å la seg inspirere og velge. La oss nevne den nakke/kjeve lange boben, teksturert bob som enkelt klemmes opp med litt skum, asymmetrisk bob, lang bob (Lob) veldig kort bob, undercut bob osv osv. Listen er lang, og det skal mye til for at du ikke finner en versjon av bob som passer akkurat deg.

bobfrisyre

# 7 : Mocha hår.

Farger inspirert av kaffe har blitt et toppvalg i hårfarge verden, og mocha hår er siste tilskuddet i fargefamilien. Denne fantastiske nyansen har en brunette base med en mix av lyse og mørke striper som tilfører dimensjon til hårlokkene. Det er en naturlig farge, så dette valget er et bra valg for alle hudtoner. Noe for deg?

Mokka farge hår

# 8 : Hair Extensions

Mens kort hår utvilsomt er en stor trend for 2021, så er faktisk også lang hår også det. Om du er lysten på begge variantene så kan du jo vurdere om du ønsker å hoppe på hair extension karusellen. Du kan ha kort hår på dagen og lange lekre lokker på kvelden. Dette er virkelig en vinn vinn, og det beste fra to verdener.

hair extensions 9

# 9 : Sopp-brunt hår (Mushroom Brown)

Kalde hårfarger er et trendy alternativer som kan liv liv i manken med et flerdimensjonalt preg. Den mest «søkt-etter» fargen er ingen ringere enn mushroom brown hair (sopp-brunt hår). Denne nyansen inneholder en subtil blanding av brun og grå som kan gi håret en nyanse lik din favoritt sopp, og det er et fantastisk tidsriktig valg.

Sopp-brunt hår

# 10 : To farget hår.

Det er ikke alltid man trenger å klippe hår for å endre frisyre. Med så mange fantastiske hårfargetrender å teste, så kan det å bestemme seg være en utfordring. Heldigvis er to farget hår i tiden som du kan be frisøren skreddersy til akkurat deg. Om du ønsker å rocke etterveksten ala Billie Ellish, Money piece som Beyonce og Jennifer Lawrence, fargede tupper eller en hvilken som helst annen flerfarget stil du kan komme på, så sier «vi gå for det».

to farget hår

Fikk du svar på det du lurte på?

Your page rank: