Få med deg nyhetene!

Hårfrisyrer 2021

Hårtrendene endrer seg hele tiden, og det er utvilsomt vrient å følge med på hva som er «inn» og hva som er «ut», og i denne artikkelen har vi valgt ut noen av de mest fremtredende frisyrene du vil se «overalt» og som hårfrisyrer 2021. Bare det siste året har vi sett nykommer-looks som som peekaboo og E-girl hair ta over en del av fokuset i hårmarkedet takket være TikTok, mens kortere bob frisyrer og farger som trenger mindre oppfølging også troner øverst takket være usikkerheten rundt covid 19 og usikkerheten for om salongbesøk fortsatt vil være mulig

Tik Tok logo

Peekaboo og E-girl hair ta over en del av fokuset i hårmarkedet takket være TikTok

1. Feriehår

Balayage (les mer om balayage) og Bronde har tronet øverst på listen over hotte farger i flere år, men når det kommer til karamell nyanser i 2021, så handler det om å oppnå et «feriehår». Generelt har fargetrendene blitt mer raffinerte og polerte, og frisørene har blitt dyktigere i den håndverksmessige plasseringen av flere forskjellige hårfarger, i istedenfor kun en farge. Fremhevingsteknikkene etterlikner det naturlige spillet og de naturlige nyansene som solen lager når vi ellers (før covid-19) reiser til varmere strøk, og sol og saltvann jobber med håret.

layers hår

Layers hår

2. Oppklippet hår (Layers) kommer tilbake

Mens klippe-trendene i lange tider har handlet om hele lengder og tunge Bob frisyrer, så ser vi nå at form og bevegelse igjen er på vei tilbake.  Vi ser vi går mot klippe lag på lag gjennom hele håret, men det er lag som er subtile og gir håret et mer utvokst og «levd look».

bob frisyre brunette

Bob frisyre

3. Kjevelang Bob

Nei, vi kommer selvfølgelig ikke utenom hårklippene som fremdeles sees over alt, og som fremdeles er superpopulær.  Bob frisyrer tok verden med storm igjen for omtrent to år siden, og den vil sikkert følge oss i enda flere år framover. Bob`en skal være «kjevelang», og med mulighet til å rufse den til eller klemmes i en mindre stram versjon. Kjendiser som supermodellene Hailey Bieber, Kaia Gerber og Irina Shayk, og skuespillere som Emilia Clarke og Margot Robbie er svorne tilhengere av frisyren.

shags frsiyre

Shags frisyre

4. Shags

Hva er så «Shags»?. Shags er en rufsete og røff frisyre som stammer fra 70 tallet. Den er klippet opp i flere ulike etasjer, med en halvlang pannelugg i en skulderlang lengde. Dette ser ut til å bli den mest vid-spredte og populære medium lange frisyren i verden blant kvinner i 2021. Du ser den på kvinner som Taylor Swift, Chloë Grace

pixie cut dame

Pixie cut hår

5. Pixie Cut

Lei av Bob frisyren? Hvorfor ikke gå enda kortere?

Vi ser mer og mer av at stadig flere kvinner verden over nå ikke er redde for å klippe håret enda kortere. Istedenfor å gå for en myk Pixie Cut tas maskinen fram hvor det klippes enda kortere på sidene bak(maskinkort) noe som virkelig får frisyren til å stå ut. Det beholdes mer lengder på toppen som kan gres glatt eller rotes til. Her kan du variere som du vil i forhold til dagsform og ønsker. Det gir et tøft og «edgy look». Frisyren er elsket av kjendiser og influensers, så hvorfor ikke prøve selv?

dame Low Maintenance looks

Low-Maintenance looks

6. Lavt vedlikeholds frisyre (Low-Maintenance looks)

Det er lett å anta at bevegelsen mot frisyrer med lavt/lite vedlikehold vil fortsette, med kortere frisyrer og naturlige farger i fronten mot ansiktet. Frisører verden over har gjort en fantastisk jobb med å holde salongene åpne og trygge i disse covid-19 pandemi tider, men det kan allikevel hende at kunder ikke ønsker å oppsøke salonger like ofte, og at populariteten til «low maintenance looks» vil fortsette en stund utover 2021.

Lot du deg friste og fant du din ønskefrisyre i denne artikkelen?

Bestill din 2021 look her