Hair Extensions

I denne lille artikkelen skal vi forklare hvorfor vi bruker Hair Extensions fra Slaviske land og hvilke type festemekanismer du kan få kjøpt hos oss, og hvilken type festesystemer vi tilbyr om du ønsker at vi skal montere hårforlengelsene på deg.

På søken etter riktig hår

Fra vi i Studio Classic bestemte oss for å begynne å tilby Hair Extensions i vår salong til våre kunder, så har vi vært på jakt etter det beste kvalitetshåret som er å oppdrive i markedet. Vi tenkte at vi når vi først skulle begynne med dette, så ville vi i hvert fall ikke gå på kompromiss med kvaliteten på håret eller måten dette skal festes til kundens hår på.

Når vi så startet søket så fant vi ut at det er et hav av tilbydere, et hav av systemer og et hav av forskjellige kvaliteter å velge imellom. Et hav det i tillegg er utrolig vrient å navigere seg i. Alle vi var i kontakt med hadde selvfølgelig «det beste håret». Det enkleste var selvsagt å henvende oss til de tradisjonelle tilbyderne av hair extensions i Norge, altså de som har levert hår i en årrekke til det Norske markedet, men vi følte ikke at håret vi tok, kjente og følte på var av den kvaliteten vi ønsket, altså Premium, så vi fortsatte søket.

Man må huske på at veldig mye av extensions håret som selges i Norge i dag enten er syntetisk, eller så har det opphav fra Kina og India som har en helt annen hårtype enn det vi har her i Skandinavia. Håret er menneskehår, ja, men det betyr ikke at det ikke er «spedd ut» med en god del syntetisk hår i tillegg. Håret kan ha vært samlet inn fra gulv i frisørsalonger, hårbørster og eller gjennom religiøse ritualer hvor håret på kvinnene barberes av. Håret fra mange kvinner samles sammen (altså ikke fra en og en unik donor), og selges så videre til hårindustrien. Det er selvfølgelig ikke noe galt i dette, men dette ville for oss bety at håret vi fikk tak i ikke er av ønsket Premium kvalitet eller av hva man kaller REMY hår.

I tillegg går denne type innsamlet hår igjennom harde, kjemiske prosesser, deriblant flere syrebad, hvilket også er svært uheldig. Hårene blir matte, livløse og «døde», men for at de skal se fine og friske ut dyppes hårene i silikon. Ulempen med dette er selvfølgelig at håret raskt vil oppleves som dårlig, med en svært kort levetid med mye irritasjon og trøbbel underveis. Nei, dette er ikke den type hårkvalitet vi ønsket å tilby våre kunder.

hair-extension

Slavisk hår

Etter mye søk og leting kom vi over informasjon om Slavisk hår. Slavisk hår, hva er så det?

Slavisk hår er rett og slett hår donert/solgt av kvinner fra Slaviske land. Dette håret er ansett å være det aller beste håret som finnes, og utrolig godt egnet til å bruke til Hair Extensions og til parykker.

Ulempen er selvfølgelig at håret er veldig vrient å få tak i, og derfor mer kostbart enn andre typer hårforlengelser.
Slavisk hår er rett og slett ansett for å være hårverdens diamant hva kvalitet angår, hvilket sier litt.

Slavisk hår er kjent for sitt blanke utseende og sin silkemyke tekstur, med farger som naturlig spenner fra medium blond til lys blond. Dette er et fargespenn som gjør det enkelt å farge i den ene eller andre retningen om dette skulle være et behov for å tilpasses den enkelte kjøpers behov i forhold til sitt eget ønske eller utgangspunkt.

Som frisører med forkjærlighet for hår, kvalitet og resultat så ble dette et enkelt valg. Det er denne type fantastisk hår vi ønsker å jobbe med. Det er rett og slett en «delikatesse» av beauty.

Feste systemer

Når vi skulle velge hvordan festesystemer vi ønsket å jobbe med så falt våre valg på Keratin fester og tape-inn fester. Vi skaffer selvfølgelig også både clip-in og weft systemer om dette er et ønske fra våre kunder, og med Clip-in kan vi vise kundene hvordan de skal sette hårforlengelsene på selv hjemme. Weft festesystem er så langt ikke er noe vi har fokus på, så dette må man eventuelt få montert i en salong som utfører dette..

Hva er Tape-In system?

Tape-in hair extensions er et feste system hvor man bruker tape til å feste hårforlengelsene til ditt eget hår. Dette er en enkel og rask måte å få lengre og tykkere hår på, og kan enkelt tas av og monteres på igjen av en kyndig frisør/stylist. Tape-in extensions er en skånsom feste metode for forlengelsene siden de ikke krever varme eller kjemikalier for å festes.

Tape-in system er:

Trygt

 • Forårsaker ikke allergiske reaksjoner
 • Optimalt oppveide punkter som ikke tynger eller stresser hårrøttene dine.

Komfortabelt

 • Kan brukes på tynt og skjørt hår.
 • Kan gå igjennom en hvilken som helst kosmetisk prosess inkludert farging.

Varighet

 • Kan brukes opp til 12 måneder i strekk*
 • Kan tas av og gjenbrukes opp til 5 ganger.

*Ved riktig bruk, vedlikehold OG re-applikasjoner. Husk at håret ditt gror konstant slik at tape-in forlengelsene med jevne mellomrom må tas av, få ny tape og monteres på nytt/heises opp..

Hva er Keratin feste system?

Keratin festesystemet vi utfører (som er systemet vi definitivt anbefaler og foretrekker) er det mest populære og utbredte feste systemet for montering av Slavisk hair extensions. Systemet kan brukes til å både tilføre fylde og lengde. Man bestemmer selv mengde og lengde man ønsker tilført til håret, og håret vi har tilgang på kommer i lengder fra 40 cm og helt opp til ufattelige 115 cm. i intervaller på 5 og 5 centimeter (altså lengder på 40, 45, 50, 55 cm. osv)

Vi bruker kun originalt Italiensk keratin av høyeste kvalitet, som er festet på hårforlengelsene for hånd og ikke maskinelt. Dette for å sikre det beste mulige resultatet hver gang. Dette er også den feste metoden vi varmest anbefaler våre kunder for et langvarig resultat. Måten håret festes på gjør at dette ser helt naturlig og sømløst ut og svært vanskelig å oppdage for andre. Metoden krever profesjonell installasjon utført av en av våre frisører.

Festene er Standard 08. Micro 04, Nano 02. m.m. Dette velges utifra hva som passer best til din hårtype og hårtykkelse for mest mulig sømløst resultat.

Hair Extensions utført av Studio Classic

Hair ectensions 1 afterHair ectensions 1 before
hairextension etterhairextension før

Keratin feste system er:

Trygt

 • Skader ikke eget hår.
 • Riktig mengde hår og keratin pr. feste gjør at det varer lenge.

Komfortabelt

 • Høykvalitets keratin som fargemessig tilpasses fargen på håret slik at festene blir «usynlige» i håret ditt.
 • Små og lette håndlagede forlengelser med keratinfester gjør at de ikke belaster ditt eget hår (hårrøtter) unødig.

Andre egenskaper

 • Kan gå igjennom en hvilken som helst kosmetisk prosess inkludert farging.
 • Også passende for bruk på kort hår (fra ca. 2 centimeters lengde).

Varighet

 • Kan brukes opp til 12 måneder i strekk*
 • Kan tas av og gjenbrukes opp til 5 ganger.

*Ved riktig bruk, vedlikehold OG re-applikasjoner. Husk at håret ditt gror konstant slik at keratin forlengelsene med jevne mellomrom må tas av, få pånytt keratin og monteres på nytt/heises opp.