Hva er en Hår Toner?

Ønsker du å bli blond eller få lyse striper? Sørg får at du oppnår riktig tone i håret. Du vet sannsynlig allerede at for å lysne håret må du bruke bleking. For å oppnå en naturlig blond farge og ikke gult eller «brassy» (messing) oransje resultat, så må du tilføre toner til din blekede manke. Lurer du på hvordan dette virker? Vel, her kommer detaljene.

Hårtoner førBilde etter

Hvordan virker Hår Toner?

Om du ikke har et veldig naturlig lyst hår så har du nyanser av røde og oransje pigmenter i det. Når du bleker håret, må blekingen jobbe seg opp igjennom hvert av de pigmentene for å «løfte» fargen vekk.

Avhengig av hvor lenge du lar blekingen være i håret ditt, så vil du kanskje fremdeles ha noen gjenværende lite pene og uønskede undertoner igjen, og det er her Hår Toner (fargeskyll) kommer inn.

Hår Toner er laget for å justere hårets undertoner. Den vil ikke endre fargen helt, men den vil hjelpe til med å manipulere nyansene på dine naturlige eller kunstig lysnede (blekede) blonde hårlokker.

Med andre ord: Hår Toner produkter nøytraliserer uønskede varme eller oransje/messing toner i håret, for å oppnå et blankere, friskere og mer naturlig nyanse.

Når skal Hår Toner brukes?

Hver gang du får utført en bleke / stripebehandling vil det være et behov for å bruke en Hår Toner for å nøytralisere uønskede undertoner i håret. Hår Toner kan bringe lysegult eller gyllent hår til et mer naturlig, platina, «dusty», eller askeblondt utseende.

Hår Toneren kan rett og slett bli en virkelig «lifesaver» om bleke jobben har gått galt og du går rundt med en gul eller messing/oransje manke. Det kan til og med brukes Hår Toner på bestemte områder i etterveksten eller de lyse stripene for å endre fargenyansen på området i håret hvor behovet ligger. Trikset ligger i å velge den riktige Hår Toneren for å oppnå nyansen du ønsker.

Ønsker du å bli kvitt ditt uønskede gule eller messing oransje hår?

blonde dame hårmodell

Fikk du svar på det du lurte på?

Your page rank: