vakker frisyre

De beste hårfrisyrene 2020

Vi har i en tidligere artikkel skrevet om "hårtrender 2020". Denne artikkelen viste så stor interessse at vi har valgt å skrive en oppfølging som vi tror våre lesere vil ha glede av. VI anbefaler derfor at du også leser vår første artikkel Hårtrender 2020.

Bobfrisyre

Om du leker med tanken om å bli litt «ny», så er det kanskje lurt å kikke på noen frisyrer som kan inspirere.

La oss starte med bob frisyren som virkelig ble brakt på banen igjen, og atter en gang aktualisert for oss her i Norge igjen, av karakteren «Nora» i NRK serien Skam. Det virker kanskje «så 2015», men sannheten er at det som oftest tar lengre tid å få etablert «nye trender» enn hva man skulle tro. Bob frisyren, slik historien kjenner den, strekker seg helt tilbake til begynnelsen av 1900 tallet og har med jevne mellomrom vist seg fram i ulike utgaver.

En bob frisyre er alt fra den klassiske utgaven hvor håret klippes i en lengde rett over skulderhøyde, hvor en myk skrånet lugg åpner opp ansiktet og får fram både øyne og øyebryn, til de lengre (Lob), mykere og mer bølgete utgavene som har preget våre motebilder den senere tid. Er du av den typen som foretrekker den stramme eller myke utgaven?

Vi anbefaler at du kikker på noen av de forskjellige Bob utgavene som finnes, for å se om du liker noen av dem, og om du føler at en av de mange variantene kan passe til deg.

PIXIE CUT

Opp gjennom tiår på tiår har Pixie Cut`en fremhevet noen av tidenes mest ikoniske kvinner. Klippen er like aktuell i dag som før, og du får minst like mye positiv oppmerksomhet nå som tidligere.

Sterke kvinnelige personligheter som Audrey Hepburn, Mia Farrow, Natalie Portman, Jennifer Lawrence, Katy Perry, Miley Cyrus, Emma Watson, Kendall Jenner og Gigi Hadid har og har alle båret en eller annen utgave av klippen med stor suksess.

Klippen er å få i utallige varianter fra de super-korte til de litt de med halvlangt hår, hvor du beholder litt mer hår å leke med. Om du er lei av langt hår og ønsker en større forandring med et mer stylet hår, så anbefaler vi deg å Google Iconic pixie cuts for noen knallideer. Denne korte frisyren kler fler enn du kanskje skulle tro.

Langt Hår

Neida, fremdeles slipper vi ikke unna. Langt hår blir selvfølgelig noe av det mest valgte blant jentene i Norge også i 2020. Vi vil allikevel påpeke at det er fullt ut lov å «spice» denne opp litt mere, ved å få klippet opp det lange håret, slik at det blir en kulere og lettere utgave. Føler du deg i det ekstra «vågale» humøret, ber du frisøren om en kortere, frynsete lugg i tillegg. Maria Mena er et godt eksempel på en flott kvinne med en røff utgave av det lange håret, med masse tekstur og liv i. Det skader ikke å prøve

pixie cut dame

Farget hår - Nå er det også rom for «Bronde» og «Buttery Blonde»

På fargefronten skjer det ganske mye om dagen. Vi ser Balayage, Ombre, Sombre, Babylights, foliestriper osv, osv. Nå er det også rom for «Bronde» og «Buttery Blonde». Bronde er for deg som ikke klarer å bestemme deg om du skal være lys blond eller mer brun-tonet. Den er hva man kaller «low-maintenance» og krever ikke på langt nær den oppfølgingen med lysning av håret som foliestriper og/eller lysfarging gjør.

En naturlig ettervekst-look

Dette resulterer også i et mer superfriskt hår uten alt for mye slitasje. Det skal fremdeles være blonde elementer i fargen (derav «bronde»), men ikke fullstendig lysnet til blondt. Buttery Blonde. Hvorfor ikke teste ut denne herlige varianten? En naturlig ettervekst-look med karamel fargede striper utover i lengdene. Dette gir en naturlig dybde i etterveksten samtidig som det skjer litt mer utover i håret som skaper liv.  Farge produsentene fyller ellers stadig på med nye nyanser og konsepter i sine allerede velfylte sortimenter.

Fargetoner

Her vil det gå i Khaki toner, pastel, blonde og rust toner som er fantastiske til bruk som en «innramming» rundt ansikt, og over i multi-dimensjonale farger som gir forskjellige fargerefleksjoner avhengig av hvordan lyset treffer håret. Alle kan finne sin identitet og sitt sanne «jeg» i havet av og mengden av farger som nå pøses ut.

De beste tipsene for perfekt har

Hva med herrefrisyrer i 2020?

Gutta har også et bra og fritt spillerom når det kommer til deres nye hårfrisyre 2020. Om man ser på verdens største «catwalk», fotballbanen, så ser vi enorme mengder av frisyremuligheter. Her ser vi kort hår som stramme skin-fade frisyrer, med og uten barberte skiller, klassiske herre frisyrer med jevne overganger i nakken og på sidene, lengre hår i «man-buns» og mer rufsete, naturlige frisyrer, med og uten krøller.

Farge og stripe effekter

Det lekes med farge og stripe effekter som prikken over «I`en», sammen med god styling.  Det viktigste er at du finner en frisyre som passer deg. Men du! Vær litt vågal da ;-)

Vi har som nevnt tidlgere skrevet en artikkel om Hårtrender 2020 som vi anbefaler at du også leser.

Mer om hårfrisyrer 2020

Du kan finne mer informasjon om hårtrender for 2020 på 101outfit. For de som vil lese mer om permanent, kan vi anbefale denne artikkelen.

Flere nyheter 

Studio ClassicJar i Bærum tilbyr gratis konsultasjon. Ta kontakt eller turen innom for hjelp.

Kort hår mann

Fikk du svar på det du lurte på?

Your page rank: