extensions

NÅ! Gratis Hair extension konsultasjon

Nå tilbyr vi gratis konsultasjonstime for de som vurderer hair extension. konsultasjonstimen vil gi deg svar på anbefalt farge, lengde, mengde og hvilken metode som bør benyttes.

Olaplex No 0 nyhet

Olaplex 2020 nyheter

I 2020 så nok et produkt i OLAPLEX serien dagens lys, nemlig No. 0.

No. 0 er inspirert av den superpopulære salongkuren No. 1, men pakket i et «take-home kit» med No. 3. Sammen utgjør dette OLAPLEX paret en superduo.  No. 0 primer håret for dypere reparasjon, gjenoppbygger disulfidbindingne (lenkene) i håret, samt styrker og beskytter hårets integritet.  No. 0 brukes som den første i et 2-trinn system med Olaplex No. 3, for å styrke og reparere alle typer skadet hår. No. 0 påføres i tørt hår seksjon for seksjon.  Sørg for at hver seksjon er gjennombløtt av produktet. La så No. 0 virke i 10 minutter. Ikke skyll ut, men påfør No. 3 over No. 0. Gre igjennom håret for å fø det jevnt fordelt.

La produktene virke sammen i håret ditt i minst 10 nye minutter før du skyller godt igjennom håret, vasker og bruker balsam som også skylles ut. For optimalt resultat anbefales det å bruke Olaplex produktene No. 4 og No. 5 (sjampoo og balsam). No. 0 skal kunne vare til mellom 2 og 3 behandlinger avhengig av hårets lengde og tykkelse.

Hva er Olaplex?

Olaplex inneholder en patentert ingrediens som reparerer bindingene i håret slik at håret settes tilbake til sin opprinnelige og uskadde form. De aktive ingrediensen blir brukt som hoved bestanddel i en tre-trinns behandlings prosedyre, i dag kjent som Olaplex.

Olaplex benyttes også som en tilleggs ingrediens i farging, bleking, keratin, permanent og antipermanent som skadeforebyggende.

Min frisør anbefalte meg Olaplex. Hvordan fungerer det?

Om din frisør anbefalte deg Olaplex som en del av behandlingen, så vil jeg støtte frisørens råd. I denne artikkelen skal jeg fortelle litt om hvorfor Olaplex ble funnet opp av kjemikerne Craig Hawker og Eric Pressly. De kommer fra helt andre industrier enn hår og skjønnhet, men tok utfordringen.

De hadde lærte om hårets daglige, naturlige slitasje-utfordringer, samt den slitasje og ødeleggelse kjemiske behandlinger skaper av en venn som var i frisørbransjen. De tok utfordringen om å finne løsninger for dette på strak arm.

Etter noe testing i Eric Pressly sitt garasje laboratorie, fant de snart ut at problemet lå på et molekylært nivå, og at hoved problemet var at hårets disulfidbindinger (svovelbroer) ble brutt opp og ødelagt av de daglige naturlige, kunstig varme og kjemiske påkjenningene.

Kort fortalt. Etter en del prøving og feiling så kom de fram til det som i dag en patentert aktiv ingrediens som utrolig nok klarer å reparere de nevnte bindingene i håret, slik at håret settes tilbake til sin opprinnelige og uskadde form, med disulfinbindingene inntakt. Den aktive ingrediensen ble så brukt som hoved bestanddel i en tre-trinns behandlings prosedyre, i dag kjent som Olaplex.

Videre inviterte kjemikerne kjente frisører / colorister i California til å teste ut deres nye oppdagelse, som en ren oppbyggende og reparerende behandling, men også som en tilleggs ingrediens i farge, bleke, keratin, permanent og antipermanent behandlinger som skadeforebyggende under de kjemiske prosessene. Om du er en av de som har rettet håret med rettetang, eller er en av de som har farget eller bleket håret over lang tid, så vet du nok hvordan skadet hår kjennes ut. Tilbakemeldingene var fantastiske. Vi har også skrevet en artikkel om å bleke håret som gir deg mange gode tips og råd hvis du ønsker å bleke håret.

Ryktet om Olaplex for gjennom frisørverden som ild i tørt gress. Gjennom sosiale medier kunne vi se hvordan superkjendiser som Kardashian søstrene gikk gjennom enorme farge og hårblekings behandlinger på deres eget hår, som ellers ikke ville vært mulig uten Olaplex. Alle ville ha tak i de nye revolusjonerende produktene. Endelig, etter en god stund sto Norge for tur, og Studio Classic var blant de 10 første og heldige i landet som fikk tilgang til Olaplex i salongen. Fra første gang vi prøvde produktene har vi vært solgt. At man nå, hos frisøren, kunne begynne og «reparere» håret til kundene igjen var virkelig revolusjonerende. Vi har i ettertid virkelig fått testet produktene godt ut og det er svært liten tvil om at Olaplex er noe som har endret vår profesjonelle hverdag som ett stort tillegg i «verktøykassen», slik at vi kan oppnå helt nye grensesprengende resultater, hvor vi samtidig ivaretar sikkerheten til kundens hår. I dag kan vi foreta kjemiske behandlinger uten den store frykten for at kundenes hår «brennes» kjemisk eller på andre måter blir ødelagt.

De første 3 produktene som kom var:

  • # NO 1 Bond Multiplier
  • # NO 2 Bond Perfector
  • # NO 3 Hair Perfector

#NO 1 Bond Multiplier er sammen med # 2 Bond Perfector to professjonelle salong produkter, som ikke kan kjøpes med hjem. Frisøren kan med NO 1 og NO 2 tilby deg en ren gjenoppbyggende behandling som kalles «Stand Alone Treatment». Dette er en behandling for deg som sliter med et tørt hår, naturlig eller kjemisk slitt og ødelagt hår, flisete tupper etc. hvor disulfidbindigene åpenbart er brutt.

Er du interessert i trendene for 2020 bør du lese hårtrender 2020 og hårfrisyre 2020

Olaplex behandling modell

Behandlingen utføres slik:

Frisøren ledsager deg til salongens vaskeavdeling hvor han/hun vurderer hårets tilstand. Om du har et normalt rent hår, uten hva vi kaller produkt opphopning i håret (product buildup), starter frisøren behandlingen. Om det derimot er en opphopning av produkter og/eller mineraler, må frisøren vaske/rense dette ut av håret først slik at Olaolex ikke blokkeres fra å trenge inn i håret.

En blanding av Olaplex NO 1 Bond Multiplier og vann mikses sammen i en applikatorflaske, ristes og fordeles godt utover i hele hårets lengder fra rot til spiss. Konsentratet i blandingen reparerer de brutte disulfidbindingene og starter prosessen med å forebygge skader, samt reparerer ødelagt hår.
Tiden er nå inne for en 5 minutters avslapning for deg, hvor NO 1 skal få virke og jobbe seg inn i håret.

Etter virketiden er det NO 2 sin tur. Uten å skylle ut NO 1 påføres en generøs mengde av NO 2 Bond Perfector ut i hårets lengder, og håret gres godt igjennom for optimal fordeling. NO 2 sin oppgave er å fortsette å gjenoppbygge og gjenopprette alle de eventuelle resterende ødelagte bindingene. Frisøren lar behandlingen virke i ytterligere 10-20 minutter avhengig av hårets behov før han/hun skyller og vasker håret ditt, samt har i conditioner som også skal skylles ut. Ved behov bruker frisøren en fuktighets og protein holdig leave in conditioner for optimalt resultat.NO 3 Hair Perfector er ditt produkt.

7 tips til perfekt hår

Denne skal du bruke hjemme mellom dine «Stand Alone Treatments». NO 3 er ikke en balsam eller en conditioner, men det er en hjemmebehandling som fortsetter å redusere muligheten for at disulfidbindingene brytes på nytt. Den skal styrke håret, samt gjenoppretter et silkemykt og glansfullt hår. Produktet påføres i et hånkletørret hår med en virketid på 10 minutter før man skyller behandlingen ut før man avslutter med shampoo og conditioner. Husk: Å følge instruksjonen om å la NO 3 behandlingen virke når du gjør dette hjemme, før du skyller den ut igjen er viktig for resultatet

Etter lanseringen av NO 1, NO 2 og NO 3 har Olaplex fortsatt sitt arbeid med å videreutvikle produkter inneholdende sin patenterte aktive ingrediens, slik at vi som frisører og du som kunde skal få et større antall muligheter til å opprettholde et friskt og sunt hår.

Om du som kunde er flink å bruke frisørens anbefalte utvalg av seriens produkter (som nå er kommet opp i et antall på 7), så vil resultatene snakke for seg selv. Ved bruk av Olaplex et par ganger i uken, gjør du alt hva du kan for å beskytte håret ditt maksimalt, slik at det er bedre rustet til å tåle de påkjenninger det utsettes for i hverdagen.

Olaplex tar vare på håret ditt

De neste 4 produktene i serien er:

NO # Bond Maintenance Shampoo. Den er veldig fuktighetsgivende og vasker håret lett, samtidig som den reparerer og opprettholder bindingene i håret. Den eliminerer frizz og statisk hår, og reduserer muligheten for at håret brekker. Denne passer for alle hårtyper og er fri for sulfat, parabener og ftalater.
NO 5 Bond Maintenance Conditioner. Denne er ekstremt fuktighetsgivende uten å tynge håret. Den reparerer tørt og frizzy hår ved og re-linke de brutte dissulfidbindingene. Den er fargebevarende samt at den gjør håret lett å gre, og du kan enkelt style håret i etterkant. Denne passer for alle hårtyper og er fri for sulfat, parabener og ftalater. Et annet godt tips for et sunnere hår er Keratin behandling som håret naturlig er bygget opp av.

NO 6 Bond Smoother. En lett leave in krem (tynger ikke håret) som reparerer og styrker hårets bindinger på lik linje som de andre Olaplex produktene. Den gjør at håret tørker raskere ved føning, samt at den myk-gjør og eliminerer frizz i opp til 72 timer. Kremen passer alle hårtyper.

NO 7 Bonding Oil (kommer snart til Norge). En høykonsentrert, reparerende vektløs styling-olje, som dramatisk tilfører blankhet, mykhet og fantastisk fargegjengivelse til håret. Den tåler varme opp til 450 grader ved bruk av el-verktøy som krølltang, glattetang o.l. Oljen er fri for parabener, sulfat og ftalater. Den er vegansk og «cruelty free». Vi i Studio Classic ønsker alltid det beste for ditt hår, og vil aldri anbefale noen produkter vi ikke har testet og kan gå god for. Ja til bruk i alt av kjemi, og ja til bruk hjemme.

Studio Classic på Jar i Bærum tilbyr gratis konsultasjon. Har du spørsmål om Olapex, kontakt oss gjerne eller ta turen innom for hjelp.

Et annet godt tips for et sunnere hår er Keratin behandling som håret naturlig er bygget opp av.

Fikk du svar på det du lurte på?

Your page rank:

Har du et spørsmål? Kontakt oss gjerne

"*" indicates required fields

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.