K18 har utvidet supersuksessen med 2 helt nye produkter

K18 har utvidet supersuksessen med 2 helt nye produkter OG K18 Hair Mask kommer nå også i en 15 ml størrelse (ikke kun 50 ml).

K18 konseptet

Det nye K18 konseptet heter PEPTIDE PREP ™ og består av to typer sjampoer:

Detox Shampoo 250 ml og pH Maintenance Shampoo 250 ml, og er som konseptet antyder forberedende shampoer som optimaliserer håret før du påfører K18Peptide™ Hair Mask, for beste mulige resultat.

K18 Detox Shampoo

K18 sin Detox Shampoo er en dypt rensende shampoo med få ingredienser som skal være inspirert av hudpleie. En av hovedingrediensene er aktivt kull, som er kjent for å absorbere giftstoffer, overflødig olje og andre urenheter. Salisylsyre er en annen av ingrediensene som er fettløselig, hvilket gjøre at den kan trenge inn i porer og løse opp gamle hudceller og fett/talg.

Hvorfor bruke K18 Detox Shampoo?

Det gir oss absolutt mening å bruke en detox shampoo før bruk av K18 kuren, slik man i verste fall får bort opptil flere år med produktopphopninger, silikoner og mineraler fra håret, slik at K18 Hair Mask vil fungere langt bedre. Bruk av K18 Detox Shampoo vil også gjøre at du får et bedre resultat ved kjemiske behandlinger sammen med K18 Masken (K18Peptide ™), og hårfarger vil fremstå klarere.

K18 Detox Shampoo

Normalt vil en detox shampoo kunne gjøre håret uregjerlig og strippet for hårets naturlige oljer, men ikke med K18 sin Detox Shampoo.

Takket være de hudpleieinspirerte ingrediensene vil man nå kunne opprettholde hårets fuktighet, men allikevel få renset det for produktrester og smuss.

K18 Detox Shampoo har en pH på 3.8 – 4.2

Anbefalt bruk av K18 Detox Shampoo:

  1. Det er anbefalt at K18 Detox Shampoo brukes 1-2 ganger pr. 14 dager.
  2. Shampoen masseres godt inn i hår og hodebunn for å fjerne produktopphopninger.
  3. Skyll K18 Detox Shampoo godt ut av hår og hodebunn.
  4. Gjenta prosessen på nytt ved behov.
  5. Håndkletørk håret og påfør og fordel en liten mengde K18 Hair Mask i håret (husk «less is more»), la masken virke i 4 minutter og style håret slik du pleier.
K18 Chat

K18 pH Maintenance Shampoo

K18 pH Maintenance Shampoo er en skånsom shampoo man kan bruke ofte. Den forstyrrer ikke pH balansen i hodebunnen, og den gir et fantastisk og optimalt utgangspunkt for bruk av K18 Hair Mask (K18Peptide ™).

Også i K18 Maintenance Shampoo er det brukt få men gode ingredienser som er inspirert av hudpleie. pH verdien er optimalisert (pH 4.0 – 5.0) for å opprettholde hårets styrke og beskytte hodebunn og hårets keratin.

Hvorfor bruke K18 pH Maintenance Shampoo?

K18 pH Maintenance Shampoo beskytter hårets naturlige fuktighet og den opprettholder pH balansen ved å holde hårsekkene lukket under vaskingen av hår og hodebunn.

K18 pH Maintenance Shampoo bryter skånsomt ned skitt og oljer, og den renser på en smart måte ved hjelp av de overflateaktive midlene avledet fra planter. K18 pH Maintenance Shampoo brukes mellom hver gang du bruker K18 Detox Shampoo.

K18 Maintenance Shampoo

Hvordan bruke K18 pH Maintenance Shampoo?

  1. K18 pH Maintenance Shampoo er så skånsom at du kan bruke den for hver hårvask (mellom bruk av K18 Detox Shampoo.
  2. Shampoen masseres godt inn i hår og hodebunn. Ha gjerne litt ekstra fokus på hodebunn.
  3. Skyll K18 Maintenance Shampoo godt ut av hår og hodebunn.
  4. Gjenta prosessen på nytt ved behov.
  5. Håndkletørk håret og påfør og fordel en liten mengde K18 Hair Mask i håret om det er dagen for bruk av denne. Husk «less is more». La masken virke i 4 minutter og style håret slik du pleier.

Fikk du svar på det du lurte på?

Your page rank: