K18 hårbehandling

Merket som er klinisk bevist å reparere skadet hår.

Hva er K18?

K18 er det første merket i hårpleie markedet med en patentert hårteknologi som er klinisk bevist å reparere hår skadet av ting som miljøfaktorer, kjemiske behandlinger og varmeverktøy og rett og slett normal slitasje.

K18 består av 2 type produkter. I salongen bruker vi begge produktene som et system under alle typer kjemiske behandlinger, mens du som kunde kun har tilgang på ett av dem til hjemmebruk.

Vi har over en lengre periode tatt for oss den STORE snakkisen K18 i salongen når vi har utført kjemiske behandlinger som f.eks. farging, bleking og striping, for å se om dette vidundermiddelet faktisk fungerer slik det hevdes. Vi har i tillegg testet det ut på naturlige tørre og livløse hår, og konklusjonen vår er et helt klar.

JA! K18 virker reparerende om du har vært så uheldig å ha fått skadet håret håret ditt.

Som K18 selv hevder så kan den påførte K18 masken + 4 minutter virketid virkelig utføre «mirakler». Vi i Studio Classic har ihvertfall lagt vår elsk på produktene og anbefaler alle med naturlig skadet hår eller skader forårsaket av kjemiske behandlinger å bruke denne. Selv du som mener du ikke har et skadet hår vil kjenne den store forskjellen denne kuren gir. I tillegg til at K18 virker så mener vi at dette må være verdens enkleste hårmaske å bruke.

Her kan du ikke skylle på at du har dårlig tid og ikke rekker å gjøre det

Slik gjør du:

 • Vask håret og skyll sjampoen godt ut.
 • Håndkletørk håret ditt godt.
 • Pump ut bittelitt K18 maske av flasken, gni i hendene og fordel produktet godt i hele hårets lengde. Gre gjerne K18 igjennom håret med en grov kam eller en børste slik at masken blir fordelt godt. Påfør litt mer ved behov, men IKKE SLØS (viktig).
 • La K18 kuren virke i 4 minutter før du begynner å tørke og style håret.

NB! Masken skal altså ikke skylles ut.

Du har totalt inkludert virketid brukt 5 minutter og 10 sekunder.. WOW!!!

K18 Mist

K18 Mist er den profesjonelle delen av serien som kun brukes av oss frisører.
Dette er en lett mist for alle hårtyper som styrker håret før vi utfører en kjemisk behandling. Det er klinisk bevist at K18 Mist reparerer skadet hår etter kun en 4 minutters behandling i salongen.

En 4 minutters K18 Mist behandling før en hvilken som helst kjemisk behandling vil ta håret til den mest mulige motstandsdyktige og sunne tilstand, slik at håret tåler påkjenningene det utsettes for under bleke, farge, stripebehandling, permanent osv.

k18 mist

K18 Mist som benyttes av frisører har en PH-verdi på 7.5 – 8.0

K18 Maske

K18 Maske, er en progressiv leave in maske for alle hårtyper som både brukes profesjonelt av oss frisører som en salongbehandling OG som en hårmaske du kan bruke hjemme.

K18 er en lett maske som påføres et rent, håndkletørret hår. K18 Maske er klinisk bevist å reparere skader på hår hår etter bare en 4 minutters behandling. K18 Mask skal ikke skylles ut etter virketiden, og du styler håret slik du ellers pleier å gjøre i hverdagen.

Håret føles silkemykt, friskt og sunt og det er tilbakeført til sin «urørte» ungdommelige tilstand. Når du skal påføre masken er det viktig å huske at «less is more». Forsøk først med et lite pump av produktet som du fordeler godt gjennom håret (gre gjerne igjennom håret med produktet i), og påfør mer ved behov. Dette er et superdrøyt produkt du skal bruke lite av gangen av. Kuren brukes etter hver tredje til fjerde vask.

k18 mask

K18 Mask for salong- og privatbruk har en PH-verdi på 5.0 – 6.0

Unngå skadet hår

K18 Mist skyller vi ikke ut før vi starter med den kjemiske behandlingen. Spør gjerne frisøren din om han/hun bruker K18 Mist, slik at denne kan brukes, og du slipper å få skadet hår permanent forårsaket av kjemien i farge, stripe, permanentbehandlingen du har bestilt.
Det er virkelig verdt å bruke det lille ekstra av penger dette koster.

K18 – Shampoo nyheter 2022

K18 har utvidet supersuksessen med 2 helt nye produkter OG K18 Hair Mask kommer nå også i en 15 ml størrelse (ikke kun 50 ml).

Det nye K18 konseptet heter PEPTIDE PREP ™ og består av to typer sjampoer: K18 Detox Shampoo og K18 pH Maintenance Shampoo

K18 Maintenance Shampoo

K18 lanserer hårolje – nyhet 2023

I mai 2023 er det K18 sin tur til å lansere sin versjon av en hårolje. Dette er et produkt som er utviklet i god K18 tradisjon hvor gjenoppretting av disulfid-bindingene i håret står sentralt, slik at håret igjen skal kunne tilbakeføres til sin opprinnelige glans.

Oljen er utrolig lett i håret og vil overhode ikke føles tyngende uansett hårtype. Om du er på utkikk etter en hårolje som virkelig gjør hva den sier den skal gjøre så er dette produktet garantert hva du har ventet på.

Nyskjerrig? Les mer om K18 sin fantastiske Molecular Repair Hair Oil.

Hvordan virker K18?

Hårets oppbygning er komplekst og vrient å forstå, men om man ser for seg flere stiger som har blitt vridd, så kan dette representere hårets keratinkjeder.

Disse stigene holder seg på plass ved hjelp av noe som kalles disulfidbindinger. De holdes sammen og vi finner de i hårets cortex, medulla og skjellag. Når disse stigene blir skadet så er det ikke kun trinnene som blir ødelagt, men hele stigen, trinn + sidene (bærebjelkene), samt alle forbindelsene til de andre stigene som holdes sammen av elektrostatisk tiltrekning.

De fleste konkurrerende produkter fokuserer i all hovedsak på å lage en «midlertidig bro» mellom de ødelagte trinnene på en stige (over de ødelagte disulfidbindingene). Problemet med dette er at denne midlertidige løsningen raskt vaskes bort med alkalisk middel som shampoo eller vann. De gjør ikke som K18 som også har fokus på stigens sider (de ødelagte keratin kjedene). Håret vil da oppleves som fortsatt svakt og livløst.

Et europeisk forskerteam kunne etter 10 års forskning (og 3 år med scanning og In Silico design) på keratinproteomet som dekker 1242 dekapeptider, patentere K18Peptidet, som er det første peptidet som mest effektivt kan koble sammen de ødelagte keratinkjedene. Dette K18Peptidet er altså klinisk bevist å reparere skadet hår permanent. Dette betyr at K18 klarer å gi permanente resultater som reparerer og leger det skadde håret på kun 4 minutter.

Hva er K18Peptide?

K18Peptide er en unik sekvens av aminosyrer som trenger inn i hårstrået og reparerer disulfidbindinger som har blitt skadet permanent.

K18 spesifikasjoner

K18 er:

 • Vegansk
 • Ikke testet på Dyr
 • Fargesikker
 • Produsert i Canada

K18 er uten:

 • Parabener
 • Natriumklorid
 • Sulfater
 • Kunstig Farge
 • Silikoner
 • Formaldehyd og Formaldehyddonorer
 • Ftalater

Fikk du svar på det du lurte på?

Your page rank: