Hvorfor bruke Keratin og hvordan fungerer behandlingen?

Hjelper kuren på håret ditt?

Svaret er et soleklart ja om man ønsker sitt hår mindre frizzy og mindre uregjerlig.

I løpet av en ca. tre timer lang behandling, avhengig av om du har kort eller langt hår, tynt eller tykt hår, vil du med én enkel Keratin behandling gjøre opplevelsen av et “kranglete og frustrerende hår» til mer som en drøm. Et hår som til vanlig er krusete, frizzy, tørt og sprøtt, vil kunne få et silkemykt og blankt resultat, som i tillegg er blitt lettere og style i hverdagen. Om du har et krøllete, frizzy eller krusete hår som du ellers pleier å rette ut med rettetang, så vil du nå slippe å ødelegge håret med all den slitasjen hyppig bruk av en rettetang medfører.

Med keratin behandlingen vi bruker fra Goldwell, vil du også kunne øke kvaliteten på håret betraktelig om en kjemisk behandling har resultert i et skadet hår. Det vil si at om du f.eks. har et farget eller bleket hår som oppleves som «ødelagt og dødt», så vil håret kunne få en ny fin glans, samt oppleves som sterkere og sunnere. Produktene vi bruker inneholder noen viktige nøkkel ingredienser som vi nevner under. Silke brukes som en luksuriøs fargebeskyttelse. Denne legger seg som en tynn beskyttende «film» utenpå håret og hindrer unødige mengder med vann i å trenge inn i håret når du vasker det. Dette gjør at ditt fargede hår heller ikke «slipper» fargen like lett som den ellers gjør når du vasker det, og fargen holder lenger.

Hårmodell Keratin

Keratin en naturlige byggestein

Keratin er naturlige byggesteiner i håret. Ved å tilføre ekstra keratin, tettes «hullene» som har oppstått slik at det bygges opp igjen til et sterkere og sunnere hår. En siste ingrediens inspirert av hudpleie industrien, som er brukt for å transformere/endre. Det er her muligheten for å rette ut håret ligger, og å gjøre håret mykt og blankt.

Goldwell Kerasilk

I Goldwell sitt Kerasilk Straight system, finnes det 2 forskjellige serum i to forskjellige styrker som skal blandes. Hvilke av de to man velger, er avhengig av om du ønsker noe bevegelse i håret, eller om du ønsker et helt tilnærmet glatt hår:

  • Shape serum. intense og medium
  • Smooth serum. Intens og medium.

Shape serum er laget for et hår med krøller hvor ønsket er å dempe krøllen, eller hvor man ønsker håret helt rett. Her velges Medium eller Intense serum i forhold til hvilket resultat som er mest ønskelig. Smooth serum er for et hår som oppleves som frizzy. Her velges det også mellom Intense eller Medium serum, i forhold til hvilket resultat du som kunde ønsker.

Behandlingstid

En keratin behandling utføres på ca. tre timer i salongen, hvor håret må gjennom flere trinn. Først vaskes håret med behandlingens spesial sjampo. Deretter tørkes håret nesten helt tørt, før det valgte serumet påføres. Serumet påføres håret i en bestemt rekkefølge (midt-lengde, ettervekst og til slutt ytterst/tupper), slik at serumet absorberes likt in i hele håret. Deretter følger en virketid på 15 minutter, før frisøren igjen fortsetter med å føne håret ditt helt tørt og helt rett (om rett resultatet er ønskelig), eller litt mykere om du ønsker litt lett bevegelse.

Etter føn starter retting med glattetang for å forsegle serumet fast til håret, før det igjen vaskes og en nesten tilsvarende prosess starter med vask, håndkletørking av håret, påføring av et finishing serum for å forsegle sluttresultatet, føne håret tørt og eventuelt style. Felles for kunde og salong er at behandlingen varer en lang tid, så behandlingens videre varighet vil være avhengig av at du som kunde også gjør hva du kan for at resultatet skal vedvare.

Anbefalinger

Vi vil alltid anbefale kunden å bruke et spesielt utvalg av «Kerasilk Control At Home Assortment». Viktigst her er Control shampoo, Control conditioner og Control maske. Dette er produkter spesielt tilpasset et Goldwell keratin behandlet hår, for et best og lengst mulig resultat og hold.

Syv tips til fantastisk hår

Keratin behandling

Keratin behandlingspakke

For å gjøre valget enkelt for våre kunder, har vi i vår store keratin behandlingspakke inkludert to av de tre produktene i prisen (sjampoen og masken) for at vi skal kunne garantere best mulig resultat, og at kunde skal få en best mulig god og varig opplevelse. Behandlingen vil da ifølge produsenten kunne vare fra 3-5 måneder avhengig av hårets utgangspunkt.

Våre erfaringer tilsier dog en noe kortere varighet, men et fantastisk flott resultat. Det er viktig å huske på at håret må få hvile og at du ikke vasker håret i løpet av de første 24 timene etter gjennomført behandling. Å bryte dette vil i så fall svekke virkningen og det beste resultatet vil utebli. Etter vask, conditioner og bruk av maske i hverdagen hjemme, la glattetangen ligge, føn håret tørt og style slik du ønsker. Keratin behandlingen er 100 % fri for formaldehyd, og er heller ikke testet på dyr.

Studio Classic på Jar i Bærum tilbyr gratis konsultasjon. Ta kontakt eller turen innom for hjelp.

Bestill time