Nyhet 2023 – K18 Oil

Det nyeste K18 produktet lanseres i Norge

Det er onsdag i påskeuken 2023 og siste innspurt før vi alle i salongen tar oss en velfortjent påskeferie etter nok en hektisk periode. Men, hva er vel en ferie uten litt faglig påfyll å fordøye de dagene vi skal late oss, og lade opp til at vår og sommer-rushet i salongen tar til for fullt. Det faglige påfyllet er det Christine fra vår leverandør Verdant som skal stå for, og hun skal mate oss med informasjon om det nyeste K18 produktet som lanseres i Norge i begynnelsen av mai. Slippdato er 1 mai, og er å se i salonger i hele Norge etter dette, og selvsagt også hos oss i Studio Classic.

Nei, det var selvfølgelig helt uaktuelt å vente til etter påske med info om en så stor nyhet fra et merke som til de grader har tatt hårverden med storm siden de kom på banen med sin revolusjonerende K18 Molecular Hair Mask (Les mer om K18 her). Her skal informasjonen fordøyes godt uten andre daglige «frisørting» å tenke på mens påske-solen forhåpentligvis skinner over det ganske land.

Produktet vi presenteres for er intet mindre enn en hårolje, K18 Molecular Repair Hair Oil. En søt liten hvit flaske på 30 ml. i kjent k18 design med gul kork. Skrur man av korken så følger det med en pipette, så det synes åpenbart at her holder det med bruk av olje ned på dråpenivå. Man kan jo fort tenke at håroljer ikke er noe nytt, men det er jo spennende å se hva K18 har kommet opp med i også denne sjangeren.

Christine trykker ut 1 dråpe olje fra pipetten på hånden sin, smiler og sier at også med dette produktet, som med deres K18 Molecular Maske, så gjelder prinsippet «less is more».

Hun sender så flasken videre slik at vi kan gjøre en «ta, kjenne, føle og lukte test». 1 dråpe klemmes ut av pipetten og når man kjenner på den så merker man at den er drøy til tross for at den ikke har den velkjente oljefølelsen som så typisk kjennetegner andre håroljer. Denne oljen er mer vannaktig i sin form og ikke minst i sin farge og klarhet.

Til tross for dette kjenner man at dette er et produkt som vil gi mye, så prinsippet «less is more» forstås godt. Lukten er nøytral og vil ikke kollidere med andre eventuelle lukter hvilket også er bra.

k18 oil nyhet
k18 olje produkt

Hva er K18 Molecular repair hair oil?

Christine forteller at K18 Molecular Repair Hair Oil er en olje for alle hårtyper, ment for å kunne brukes både før og etter stylingen av håret, og den er selvfølgelig silikonfri. Den er laget av pleiegivende ingredienser slik som deres patenterte kjente K18 Peptide i tillegg til solsikkeolje, avocado olje og squalene (squalene er et lipid / fettsyre som naturlig finnes i huden, og som holder den myk og smidig).

Oljen er varmebestandig opp til 232 °C slik at den også fungerer varmebeskyttende takket være avocado oljens høye varmepunkt (røkepunkt). Dette betyr at intet annet varmebeskyttende produkt er nødvendig før bruk av varmeverktøy som glattetang, krølltang, fhøner etc. Med andre ord, tid, penger og ekstra produkt spart.

Trenger du K18 Molecular Repair Hair Oil?

Om du kikker etter en ny hårolje for håret ditt, så er det liten tvil om at denne oljen får en stor tommel opp og et enda større ja fra oss. Vi har testen mange gode oljer oppigjennom årene, men det synes aldri å være en hårolje som passer for de fleste. Denne gjør det. K18 oljen er nær vektløs men på et underlig vis kjenner man at den gir det man trenger for å hjelpe håret slik en ønsker. Oljen absorberes lett inn i håret og finner veien rett inn til de områdene den er ment for å hjelpe slik at den ikke kun ligger som et fettete oljelag utenpå håret og tynger unødvendig. Vi tester også oljen på et typisk fint skandinavisk hår (Christines kollega og educator i Verdant), og nei, oljen tynger faktisk ikke ned denne hårtypen, hvilket i våre øyne er et kjempestort pluss.

Videre blir vi fortalt at oljen reverserer skader som forårsaker frizz. Dette gjør den ifølge produsenten på et molekylært nivå for å reparere skadet hår, som på sin side igjen er mer utsatt for frizz.

Den reduserer frizz + «fly aways» fordi naturlige oljer virker på hårets overflate for å glatte ut skjellaget, samt myk-gjør uten å tynge håret ned. Oljen fremhever glans og klarhet i hårfargen. Fuktig (sunt) hår reflekterer høyere glans og booster fargedimensjonene i håret, noe vi også setter stor pris på, da de fleste av våre kvinnelige kunder enten striper eller farge håret sitt.

Det er alltid dumt om et produkt skulle ødelegge for behandlinger gjort for å bedre nettopp fargenyanser på håret for flere tusen kroner. Dette er naturlig nok av de ting vi liker godt og som er synlig for oss og for kundene våre. Når produktet samtidig gjør hva konseptet til K18 er bygget opp rundt, så spår vi at dette blir nok en salgs suksess fra K18.

k18 oil hår

Hva Koster K18 Molecular Repair Hair Oil?

Som alle produktene K18 har kommet med så ligger også oljen i det øvre sjiktet rent pris messig. Men, og det er et stort men. Om man ser på mengde produkt som skal til for å ta vare på håret sitt, enten det er masken eller oljen så er dette verdt pengene. Ja, i innkjøp der og da så koster det en del. Prisen er satt til 895 kroner, men som en introduksjonspris ved lansering ligger prisen på kampanje til 695 kroner. Er det verdt prisen?

Vi mener ja. Produktet er bygget opp rundt en klinisk dokumentert virkningsfull patent som K18 er alene om å inneha. ALLE produktene skal som tidligere nevnt benyttes under prinsippet «less is more», og det er virkelig slik det skal brukes.

Når du bruker oljen er det 1-3 dråper som gjelder. Antallet dråper avhenger av mengden og lengden på håret ditt så de 30 ml. du kjøper vil vare veldig, veldig lenge og derfor også svært konkurransedyktig i pris i forhold til andre oljer vi har testet ut.

Hvordan Brukes K18 oljen?

Denne instruksen forutsetter / inkluderer også bruk av K18 sin leave-in Molecular Repair Mask.

I følge produsenten og vår K18 representant Christine så er K18 oljen laget for å passe sømløst inn i kundenes allerede etablerte K18 rutine, men dette hindrer ikke de med andre rutiner med andre produkter fra å bruke oljen, men det anbefales på det sterkeste at også K18 masken inkluderes.

Vi starter med å vaske håret f.eks. med en av de 2 K18 sjampoene K18 Peptide Prep Maintenanse Shampoo eller K18 Peptide Prep Detox Shampoo. (K18 anbefaler at vi bruker renser sjampo i håret en gang minst hver annen uke på grunn av mineral og produktopphopninger i håret). Dersom du pleier å bruke balsam (nei K18 har ikke balsam), så skal du droppe denne nå. Påfør så K18 leave-in Molecular Repair Mask som anvist på produktet og vent i 4 minutter.

Deretter påfører du 1-3 dråper av K18 oljen på fuktig hår (ikke dryppvått). For å øke fordelene fra K18PEPTIDE™, vent nye 4 minutter før du styler håret slik du pleier. Avslutt deretter igjen med 1-2 dråper med olje for å kontrollere frizz og fly aways.

K18 Oljen påføres slik:

Drypp 1-3 dråper olje i håndflaten, gni hendene sammen slik at produktet fordeles i hendene, påfør så oljen utover i hårets lengder fra midtlengden på håret og ut til hårtuppene da disse områdene sannsynligvis trenger oljen mest, og deretter innover mot hodet.

Vi gleder oss skikkelig til å få jobbet enda mer med oljen, og se enda flere resultater av hvordan denne herligheten vil fungere på våre kunder, og ser frem til den offisielle lanseringsdatoen som er 1 mai (som selvfølgelig er en helligdag).

Vi takker Christine m Kollega for superflott intro samt testing av K18 oljen og ønsker de og oss selv en fin og velfortjent påske.