dame frisyre ombre

Hva er Ombre?

Ombre kommer fra Frankrike og betyr «skyggelagt». Dette er en hårfargingsteknikk hvor den mørkere grunnfargen gradvis blir lysere utover mot hårlengdene. Ofte går overgangen mot midten av håret, slik at overgangen blir både sterkere og mer synlig. Ombre har blitt en veldig populær behandling blandt kjendiser.

Er Ombre lett og vedlikeholde?

Ombre er lett å vedlikeholde og det er også en av grunnene til at Ombre har blitt en så populær behandling. Når håret vokser ut beveger de lysere delene seg naturlig nedover spissene. Frisøren vet nøyaktig hvor overgangene skal plasseres for å få mest mulig effekt ut av behandlingen. De vil sørge for en Ombre effekt som gir deg et optimalt resultat.

En annen hår behandling som har vokst seg frem til å bli veldig populær er Balayage.

Her kan du lese mer om forskjellene på Balayage og Ombre

Hvordan ta vare på Ombre etter behandlingen?

For å forsikre deg om at ombre håret ditt ser bra ut 24/7, er det noen gode tips til hvordan du gjør den daglige hårpleien. Det er viktig å velge produkter som vil beskytte fargen din og som ikke tar den bort. I tillegg bør produktene sørge for en fin glans i håret. Spør frisøren din, så hjelper de deg med å finne riktige produkter for din Ombre behandling. Det viktig å ha i bakhodet at det er ulike type produkter som passer til de ulike Ombre behandlinger.

De beste produktene vil øke glansen i det fargede håret ditt og beskytte det mot miljømessige aggresjoner som vær og forurensning.

Fargeinspirasjon for Ombre-utseende

Den mest vanlige type Ombre er den hvor fargekombinasjonen går fra en middels brun og mot mer gyldne og lysere spisser. Men det finnes også en rekke andre alternativer. De som har naturlig mørkere hår kan velge en mørkere variant som går til mer aske eller til og med varmere toner. Og for de med allerede blondt hår, er det fullt mulig med en Ombre som går fra gyldent til så å gå gradvis mot mer platina blondt. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Hva koster Ombre hos frisøren?

Dette varierer, men ofte ligger det på fra Kr. 2.000 og oppover. Det er mange faktorer som spiller inn, lengde på håret, hårtype, fargen på håret (utgangspunktet) og til ønsket sluttresultat etc. Ombre er en god investering for deg som ønsker et hår som er lett å vedlikeholde, og det er bedre å betale noen hundrelapper ekstra for å få et resultat man blir fornøyd med enn å spare noe få hundrelapper og ikke bli fornøyd.

Ønsker du mer naturlige overganger bør du vurdere  Balayage

Fikk du svar på det du lurte på?

Your page rank:

ombre vs balayage

Balayage

Her kan du lese om Balayage og hvorfor denne behandlingen gir et mer naturlig look.

dame ombre hår

Forskjellen på Balayage og Ombre

Sammenligning av Balayge og Ombre. Begge teknikkene er lett og vedlikeholde, men gir to helt forskjellig uttrykk.

Blonde dame vakkert hår

Hva er forskjellen på Balayage og foliestriper?

Det finnes en rekke forskjellige teknikker. Her kan du lese om Balayge VS foliestriper.