Keratin behandling

Hjem/Keratin behandling
Keratin behandling

Når benytte Keratinbehandling

Med keratin behandlingen vil du kunne øke kvaliteten på håret betraktelig om en kjemisk behandling har resultert i et skadet hår. Det vil si at om du f.eks. har et farget eller bleket hår som oppleves som «ødelagt og dødt», så vil håret kunne få en ny fin glans, samt oppleves som sterkere og sunnere.

Hårmodell

Utført i Studio Classic

Studio Classic keratin behandling

Vi tilbyr Braliz Keratin Treatment – Den store keratin behandlingenBraliz

Keratin Treatment er hos oss «den store» keratin behandlingen vi tilbyr. Avhengig av utgangspunktet på håret (mengde krøller eller «frizz»), så vil varigheten og resultatet variere noe fra kunde til kunde. Braliz opplyser en varighet på 2.5-3.5 måneder, men dette vil også være avhengig av kundens bruk av riktige pleieprodukter hjemme.

Ca behandlingstid i salong er 3.5 timer. NB! Det er viktig å huske at keratin behandling ikke må forveksles med en «anti-permanent», hvor varigheten er år.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt.

Keratin straightening fra Kr. 3.990

Eksempler på Keratin behandling utført av Studio Classic

Før behandling KeratinFør

Spørsmål og svar

1. Hva er Braliz smoothening behandling?

Braliz Glattebehandling har en unik og innovativ formaldehyd-fri formula som gjør håret ditt skinnende, rett og mykt med bare én enkel applikasjon.

Basen for behandlingen består av aminosyrer. Den er også mettet til det maksimale av gunstige stoffer og supplert med ufarlige kjemiske elementer som lettere trekker inn i håret og samspiller på cellenivå. Formlene for denne prosedyren er rik med aminosyrer som under påvirkning av temperatur trenger igjennom det ytterste laget av håret (skjellaget). Derfor blir hårstrukturen sterkere og næringsstoffene innlemmes i håret som reparerer det fra innsiden. Den antioksidantrike behandlingen vil gi deg et langvarig, utrolig silkemykt hår ved å dypt reparere og jevne hårkutikula og forbedre fuktighetsretensjon.
Resultatene varer opp til tre måneder.

2. Ligner Braliz Smoothening treatment Keratinbehandlinger?

Braliz Smoothening behandligen har samme effekten og gir deg samme resultatet som de tradisjonelle keratinbehandlingene. Forskjellen er imidlertid at der de fleste keratinbehandlinger på markedet består av en stor mengde formaldehyd som er klassifisert som kreftfremkallende for mennesker og er ekstremt helseskadelig, er vår behandling helt formaldehydfri. Vi ønsket å lage en behandling som vil gi fantastisk silkemykt hår på en naturlig måte uten å måtte gå ut over helsen. Dermed er effekten av behandlingen vår basert på naturlige brasilianske botaniske bioaktiver, som ikke vil skade håret eller helsen din.

3. Hva er hovedfordelene med å få utført Braliz Smoothening Treatment?
 • Braliz Smoothening Treatment har en unik 100% formaldehydfri formel med antioksidantvirkning som gjenoppretter fuktighetsbehovet i håret, som igjen resulterer i et fantastisk glatt og skinnende hår
 • Håret vil opprettholde sin naturlige sammensetting, samtidig som det blir mykere, blankere og mer håndterbart.
 • Hjelper tilpasning av hårfibre, reparasjon og glatting av hårkutikula
 • Resultatene varer opp til tre måneder
 • Gir deg 30 ekstra minutter til å sove om morgenen siden du slipper å style håret ditt daglig.
 • Si «ha det» til ditt daglig bruk av rettetang som gir varmeskader / slitasje på håret ditt.
 • Halvparten så lang tørketid
 • Effektiv på alle hårtyper
 • Trygt å bruke på farget og/eller kjemisk behandlet hår.
4. Hvordan bør kunden behandle håret etter utført Braliz Smoothening Treatment?
 • Ikke vask håret ditt på minst 48 timer. Å vaske håret for fort vil forkorte effekten til behandlingen
 • For å vedlikeholde effekten til behandlingen så bruk sulfatfri hårprodukter. Sjampoen og balsamen inkludert i pakken er begge sulfat- og parabenfrie, og formulert for å forlenge effekten av behandlingen.
 • For å aktivere behandlingens effekt, bruk Braliz Thermal spray (4-6 pump fra 25 cm avstand), og føn håret ditt med veldig varm luft etter hver vask.
 • For å opprettholde ditt fantastiske hår, bør du gjenta behandlingen hver 3-5 måned. (Holdbarheten avhender av hårets tekstur, krøll/krus og motstandsdyktighet.
5. Inneholder Braliz Smoothening Treatment sulfater?

Nei, alle Braliz produktene er sulfat- og parabenfrie.

6. Kan Braliz Smoothening Treatment brukes på farget hår?

Ja! Det vil faktisk være til fordel for hår som er skadet fra fargestoffer, varme, styling og kjemikalier ved å reparere, gi næring og styrke det.
Likevel så anbefaler vi at det er to uker mellom fargelegging og behandling, og ideelt sett er det bedre å først gjøre behandlingen og deretter farge håret. Å fargelegge håret vil ikke falme den glatte effekten av behandlingen!

7. Garanterer dere resultatet?

Ja, det gjør vi.  Vi garanterer at behandlingen vår vil gjøre håret ditt mer fuktighetsregulert, frizz fritt og silkemykt enn noen gang. Likevel må du huske at alles hår er forskjellig og at resultatene kan variere fra person til person når det kommer til varigheten av et rett resultat. For noen mennesker kan intensiteten av glansen være sterkere enn for andre. Husk at dette IKKE er en antipermanent som retter ut håret med en varighet på 6-12 måneder.

8. Er Braliz Smoothening Treatment cruelty free?

Definitivt – alle Braliz-produkter er cruelty free og veganske. Braliz bryr seg om dyrenes velvære og planeten vår.

9. Er Braliz Smoothening Treatment trygt å bruke når jeg er gravid?

Formelen på behandlingen inneholder ingen skumle ingredienser. Den aktive ingrediensen heter glyoxylic acid og utgjør ingen fare som vil kunne skade foster i magen eller barnet ved amming.