Kanskje norges råeste på lysningsteknikker kurset frisørene i Studio Classic en hel dag.

Oslo, 12.10.2023 – Studio Classic fikk nylig gleden av å ønske velkommen en av de mest ettertraktede navnene innen blondnyanser, Catharina, til et eksklusivt opplæringsarrangement.

Med mer enn 15 års ekspertise og intensiv opplæring i fargeteknikker fra anerkjente institusjoner i Europa, USA og Australia, var dette en enestående mulighet for frisørene våre å lære fra en sann mester innen kunsten å skape perfekte blondnyanser.

Catharina, en ekte guru i hårverdenen, var sjenerøs nok til å dele sin unike kunnskap og erfaring med vårt team. Med over 100 timer med verdifull læring bak seg, brakte hun med seg en ny dimensjon til Studio Classic. “Jeg er så utrolig takknemlig for muligheten til å dele dette med dere,” uttalte hun ydmykt.

Catharina har dedikert sitt liv til å heve standarden i Norge, og kurset var en stor inspirasjon for våre frisører. “Dette kurset har virkelig fått øynene våre opp for helt nye aspekter ved blondnyanser,” uttalte Arild Andresen, innehaveren av Studio Classic.

Dette spennende samarbeidet bringer et pust av frisk luft til norsk frisørbransje og gir Studio Classic muligheten til å tilby enda mer imponerende og skreddersydd hårkunst til våre kunder. Vi ser frem til å dele denne nye kunnskapen og skape vakre blondnyanser som vil forbløffe og begeistre, sier Andresen.

Oppdag den revolusjonerende teknikken

Oppdag den revolusjonerende teknikken som vil løfte håret ditt til nye høyder, og gi det en ekstra dimensjon som vil få deg til å skille deg ut i mengden. Dette er ikke bare en vanlig teknikk – det er en helt spesiell metode som vil forvandle ditt hår til et kunstverk av skjønnhet