[rev_slider alias=”startup-hero3″ /]

Art Director hos Studio Classic

Frisørutdanning:

Fullført en frisørutdanning fra en godkjent skole. Dette gir en solid grunnleggende forståelse for hårpleie, klipping, styling og fargeteknikker.

Erfaring:

Etter å ha fullført frisørutdanningen kreves det praktisk erfaring i bransjen. Jobb som assistent eller juniorfrisør i en etablert frisørsalong eller en salongkjede. Dette gir frisøren muligheten til å lære av erfarne frisører og utvikle sine ferdigheter.

Solid portefølje av faste kunder:

For å bli godkjent som Art Director hos Studio Classic må det vises til en solid kundeportefølje av faste kunder. Dette er en bekreftelse på godt utført behandlinger som skaper fornøyde kunder, både med tanke på hårbehandlingen og opplevelsen de får hos Studio Classic.

Utvikle kreativiteten:

Art Director frisører er kjent for sin kreative evne til å skape unike og innovative frisyrer. Dette utvikles ved å delta i workshops, kurs eller seminarer som fokuserer på hårmote, trender og stylingteknikker.

Frisør Art Director Bærum

Kontinuerlig utvikling:

For å holde tritt med de nyeste trendene og teknikkene innen frisørbransjen, vil frisørene fortsette å lære og utvikle deg selv. De deltar på faglige kurs og holder deg oppdatert på de siste hårmote- og stylingtrendene.

Nettverk:

Våre Art Directors får anledning til å delta på arrangementer, kurs, bli med på arrangementer og delta i samarbeid med kjente leverandører.

Våre Art directors benytter mye tid, hardt arbeid og mye engasjement for å holde seg oppdatert. Ved å kombinere den faglige kompetanse sin med kreativitet og lidenskap for frisørfaget, bygger de en vellykket karriere innen frisørfaget.