Hva er layers i håret?

Hårmote: – Alle ønsker seg denne trendy klippen nå
“Layers” er en frisyre med struktur som gir en naturlig følelse med forsiktige lag og myke bølger. – Det er en frisyre som tar vare på seg selv, da den skal være mer avslappet og tilfeldig. Husk at også din hårtype spiller en rolle.

layers i håret

Layers

En allsidig hårklipp for alle

«The Rachel Is Back».
Du har kanskje lagt merke til det du og? Nå skal «alle» unge kvinner ha Layers igjen, og det er jammen på tide.
Layers er en hårklipp som har vært populær i mange år. Den er kjent for å gi håret mer volum, bevegelse og tekstur. Layers kan passe til alle hårtyper, uansett lengde, farge eller tekstur.

Hva er Layers?

Layers er en hårklipp hvor håret klippes i forskjellige lengder. Dette skaper et mer naturlig fall og bevegelse i håret. Layers kan klippes i alle lengder, fra kort til langt hår, men er vel mest kjent i sin lengre form slik Jennifer Aniston gjorde den gigapopulær på tidlig 90 tall gjennom serien Friends.

Hvorfor er Layers populært

Layers er populært fordi det er en hårklipp som kan passe til alle og alle hårlengder fra kort hår til, Bob frisyren til langt. Den er også en hårklipp som er relativt enkel å style. Layers kan være med på å gi håret mer volum, bevegelse og tekstur. Dette kan være spesielt gunstig for personer med tynt eller flatt hår.

Hvordan style Layers?

Layers kan styles på mange forskjellige måter. Det er en hårklipp som er enkel å style selv. Du kan bruke en krølltang, varmluftbørste eller en rundbørste for å lage bølger eller krøller.

Du kan også bruke en rettetang for å lage et mer rett uttrykk på frisyren. Du må dog huske at en frisyre aldri holder seg gjennom dagen uten bruk av stylingprodukter som f.eks. gele eller hårskum, så det er viktig å få på plass en god stylingrutine hvor du inkluderer dette.

NB! Husk ALLTID å bruke varmebeskyttende produkt før bruk av varmeverktøy, det sparer deg for en enorm slitasje på håret.

layers hår

Layers og Lugg:

Når du skal velge lugg til Layers frisyren din står du fullstendig fritt til å velge. Det er lurt å spørre frisøren hva som tenkes rundt dette fra et profesjonelt ståsted i forhold til din ansiktsform og hva du liker / trives med, men utover dette står du helt fritt til å velge alt fra lang lugg, Curtain Bang (Gardinlugg) og opp til kort lugg. U Choose.

Hvor kan du få Layers?

Du kan få Layers klippet hos en frisør. Ikke begynn å leke med dette selv. Vi har sett mange resultater utført av godhjertede venninner som skal leke frisører med lite hell, så her er det lurt å gå til eksperten.
Frisøren vil kunne hjelpe deg med å finne en Layers-hårklipp som passer til din hårtype og ansiktsform slik at du blir maksimalt fornøyd med resultatet.

  • Hvordan velge Layers-hårklipp basert på ansiktsform: For eksempel kan personer med et ovalt ansikt velge en hvilken som helst type Layers, mens personer med et rundt ansikt kan velge Layers som er klippet i kortere lengder for å gi ansiktet et lengre utseende.

  • Hvordan style Layers for forskjellige anledninger: For eksempel kan du style Layers med bølger eller krøller for en mer formell anledning, eller du kan style dem rett for en mer avslappet anledning.

  • Hvordan ta vare på Layers: For å holde Layers i god stand, er det viktig å bruke produkter som er designet for å gi håret volum og tekstur.

Tips for å velge Layers

Når du skal velge Layers, er det viktig å ta hensyn til hårtypen din. Hvis du har tynt hår, kan du velge Layers som er klippet i kortere lengder. Dette vil bidra til å gi håret mer volum. Hvis du har tykt hår, kan du velge Layers som er klippet i lengre lengder. Dette vil bidra til å kontrollere håret og gi det mer bevegelse.

Her er noen eksempler på Layers:

layers i håret

Long layered haircut: Dette er en klassisk Layers-hårklipp som passer til alle lengder. (The Rachel).

Wavy layered haircut: Dette er en flott hårklipp for personer med bølget eller krøllete hår.

Short layered haircut: Dette er en trendy hårklipp som er perfekt for personer med kort hår.

Ny dimensjon til blondnyanser hos Studio Classic

I et eksklusivt samarbeid har Studio Classic fått æren av å ønske velkommen Catharina, en av Norges mest ettertraktede håreksperter. Med over 15 års ekspertise og en imponerende utdanning i hårteknikker fra tre verdenshjørner, har hun nå tatt Studio Classic med storm. Les historien.

Konklusjon:

Layers er en allsidig hårklipp som kan passe til alle. Den er en hårklipp som er enkel å style og som kan gi håret mer volum, bevegelse og tekstur slik at frisyren din blir mer spennende og «levende».

Ekstra tips

  • Hvis du er usikker på om Layers er riktig for deg, kan du alltid ta med deg et bilde av en Layers-hårklipp som inspirerte deg til å ta dette valget til frisøren. Dette gir frisøren en god indikasjon om hva du ser for deg og hva du liker.

  • Hvis du har tykt hår, kan du spørre frisøren om det er lurt å bruke tynningskjærer (effilett/kniv) eller en tynnesaks for å skape mer bevegelse i håret.

  • Hvis du har tynt hår, kan du be frisøren om å legge til Layers som er klippet i kortere lengder for å gi håret mer volum og fylde.

Andre kjente navn som har valgt sine Layers frisyrer er Hadid, Julia Roberts, Selena Gomez, Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Zendaya, Sofia Vergara, Gabrielle Union, Alexa Chung, Vår egen Marion Ravn og mange, mange flere.

Så, hva venter du på nå? Er det ikke bare å hoppe i det og få på plass «The Rachel» frisyren du også? Vi har til gode å oppleve noen som har angret på dette valget enda.

Har du spørsmål om tørr hodebunn? Kontakt oss. Vi hjelper deg gjerne.