sc dame 2
sc 2

Vi gjør valget enkelt for deg

Om Studio Classic frisør på Jar i Bærum

Studio Classic logo

Din frisør i Bærum

Studio Classic frisør Bærum, finner du beliggende i Jarhuset ved Jar buss, trikk og t-bane stasjon. I salongen utfører vi ulike klassiske frisørtjenester som farge, klipp, foliestriper, balayage farging, Keratin Straightening, brudefrisering og mye mer. Vi er utdannet til både dame og herrefrisører og er derfor en salong for både menn, kvinner, gutter og jenter. Vi setter kvalitet, godt håndverk og service høyt, og vi ønsker en god dialog og et godt samarbeid med våre kunder for å oppnå de beste mulige resultater for deg.

Vi har en forkjærlighet for farging av hår, og vi pleier tett kontakt direkte med kjemikerne til vår produsent av høykvalitetsfarger i Italia for å løse kunders fargeønsker, fargeproblemer og ikke minst behov. For å bestille din time hos oss kan du benytte deg av flere forskjellige bestillingsverktøy.

Vi gjør en rekke forskjellige behandlinger. Her kan du lese mer om behandlingene:

Har du spørsmål til håroppsett eller andre behandlinger kan du benytte vårt kontaktskjema

Du kan også nå oss på telefon 67 14 80 80

Studio Classic Studio Classic Jar i Bærum
Salong Studio Classic Jar i Bærum
Bilde Studio Classic Bærum
Salong inne Studio Classic Jar i Bærum

Inne på www.studioclassic.no kan du bla deg gjennom våre informasjonssider både for å få tips og råd, samt at du kan bestille din frisørtime ut av de mange forhåndsvalgene du finner på siden. En App har vi også tilgjengelig for de som foretrekker denne type løsning, men først og fremst, og ikke minst viktigst, så er du alltid velkommen til å ta turen innom oss for å få noen tips og råd i salongen om det er noe du lurer på, før du reserverer din time hos en av våre frisører. Det vil alltid være en god ide før din frisørtime starter og ha gjort seg noen tanker om hva du ønsker gjort og hvordan du ønsker at ditt hår skal se ut når du er ferdig. Enten det er klipp eller f.eks. farge, så er det fint med noen referanser til hva du liker. I magasiner, på sosiale medier eller via enkle søk på Google så åpner det seg et hav av frisyrebilder med alle mulige farger, fasonger og stilarter.

Vi er som tidligere nevnt en salong som utfører klassiske frisør tjenester, så om du som kunde heller mer over til det ekstreme uttrykket, så ville vi kanskje anbefalt deg en salong som er langt bedre enn oss på den type arbeider. Viktigst av alt: ta kontakt for en prat, så finner vi ut av dette sammen. Vi har åpent alle ukedager samt lørdager. Vi har jevnt over veldig bra pågang av faste kunder, så et godt tips er alltid å reservere din time i god tid i forveien.

Vi håper å se deg snart.

Velkommen til oss
Mvh Studio Classic

Her finner du Våre priser og behandlinger

Her finner du oss: