Alt du trenger å vite om Joico K-Pak

Hva er Joico K-Pak?

Joico K-Pak er et anerkjent merke innen hårpleie som tilbyr et bredt spekter av produkter designet for å gjenopprette og pleie skadet hår. Med deres innovative formel og kraftige ingredienser har Joico K-Pak produktlinjen etablert seg som en favoritt blant profesjonelle frisører og hårpleieentusiaster. Denne artikkelen tar en nærmere titt på Joico K-Pak-serien og gir deg innsikt i de ulike produktene og hvordan du kan bruke dem for å oppnå sunt og strålende hår.

Vi har lenge hatt lyst til å skrive en artikkel om en av våre favoritter når det kommer til hårpleieserier, Joico K-Pak. Årsaken er egentlig veldig enkel, og er rett og slett fordi produktene er fantastiske. Vi har jobbet med Joico produktene i over 12 år, og produktene fremstår like bunnsolide i dag i 2023 som når vi lot oss overbevise om produktenes fantastiske egenskaper for over 12 år siden. Vi synes serien fortjener denne oppmerksomheten såpass mye at vi vier den en hel artikkel.

Hvordan Startet Joico K-Pak?

«JOICO HAR KOPIERT HÅRETS NATURLIGE OPPBYGNING»

Det hele startet i 1975 i California med en mann som het Steve Stefano. Steve Stefano var en fremoverlent frisør, også utdannet innen kjemi, som var meget misfornøyd med kvaliteten på hårprodukter han hadde tilgjengelig i sin salong på denne tiden. Gode kunde opplevelser og godt rykte førte til at han i løpet av få år klarte å opparbeide seg en kjede av salonger på hele 35 stk, og han bestemte seg for å bruke sin bakgrunn innen kjemi til å utvikle produkter han kunne stå inne for som tok utgangspunkt i hårets oppbygging, ved å bruke hårets egne byggestener, ekte Keratin proteiner. Han sørget så for å patentere den unike sammensetningen av ingredienser, og ble med dette det første produsenten av hårkosmetikk som tok i bruk nettopp keratin som utgangspunkt for gjenoppbygging av ødelagt hår.

Kvaliteten på oppdagelsen hans setter kvinner stor pris på den dag i dag, hvilket også har gjort at Joico har blitt belønnet med utallige bransjepriser for pleieproduktene, OG de har vunnet den gjeve «Behind The Chair» prisen for beste hårkur de siste 20 årene.

I tillegg til Keratin oppdagelsen i 1975 som la grunnlaget for Joico sin suksess, så kom de med følgende nye og banebrytende nyvinninger i tur og orden:

 • 1984 med Triamine Complex®
 • 1992 Cationic Triamine Complex®
 • 2006 Quadramine Complex®
 • 2013 Peptide Complex,® et hår-reparasjons gjennombrudd som virkelig er verdt sin vekt i gull (noe vi kjenner godt til i forbindelse med K18 merkets gigasuksess i deres bruk av deres patenterte peptide 18).
 • I 2015 ArgiPlex Technology
 • 2019 Joico® Defy Damage™ inneholdende deres siste innovasjon, SmartRelease Technology™ med RoseHip Oil, Arginine, and Keratin.

Her er noen viktige poeng å merke seg om Joico’s siste store lansering, Smart Release Technology:

Alle Joico sine produkter innehar deres unike SmartRelease Technology – et transporteringssystem som inneholder ingredienser som gir garantert sunt hår. Joico’s SmartRelease Technology er en innovativ tilnærming til hårpleie, der de nevnte nøkkelingrediensene Keratin, Arginin og Rosehip Oil blir transportert til håret for å gi fordeler som reparerende effekt, styrke, mykhet og glans. Ved å bruke produkter med SmartRelease Technology kan du dra nytte av disse spesifikke ingrediensene og oppnå et sunt og vakkert hår.

1. Keratin – Hårets byggesteiner: Keratin er en essensiell komponent i håret, og den finnes naturlig i Joico’s produkter med SmartRelease Technology. Keratinet trenger inn i hårskaftet og arbeider for å reparere skader og styrke håret fra innerst til ytterst. Dette bidrar til å forbedre hårets struktur, elastisitet og generelle helse.

2. Arginin – Reparerende kraft: Arginin er en aminosyre som har reparasjonsegenskaper. I Joico’s produkter med SmartRelease Technology trenger arginin dypt inn i håret og bidrar til å reparere skader som følge av styling, kjemiske behandlinger eller andre påkjenninger. Argininet hjelper med å styrke håret og forbedre dets overordnede tilstand.

3. Rosehip Oil – Mykhet og glans: Rosehip oil, eller nyperoseolje, er en naturlig olje som tilfører håret mykhet og glans. Den bidrar til å pleie håret på overflaten, gir det en glatt følelse og etterlater det med en strålende glans. Rosehip oil er en viktig ingrediens i Joico’s produkter med SmartRelease Technology for å gi håret ekstra pleie og estetisk appell.

Se film av produktene

Joico K-Pak produkter

Joico K-Pak Reconstruct Sjampo

Joico K-Pak Reconstruct Sjampo er den perfekte starten på din hårpleierutine. Sjampoen er formulert med en balansert blanding av rensende ingredienser som forsiktig fjerner smuss, olje og produktrester fra håret ditt. Denne sjampoen bidrar til å gjenopprette hårets naturlige fuktighetsbalanse og etterlater det rent, mykt og håndterlig.

Viktige å merke seg om Joico K-Pak sjampo

Reparerende egenskaper

Joico K-Pak Reconstruct Sjampo er utviklet med en avansert formel som bidrar til å reparere og gjenoppbygge skadet hår. Den inneholder keratin og andre proteiner som trenger dypt inn i hårstråene for å styrke og gjenopprette hårets struktur.

Fuktighetsgivende

Sjampoen tilfører også fuktighet til håret for å motvirke tørrhet og etterlate det mykt og glansfullt. Den hjelper til med å forbedre hårets elastisitet og redusere brudd.

Skånsom rensing

Joico K-Pak Reconstruct Sjampo renser skånsomt uten å strippe håret for naturlige oljer. Den fjerner effektivt smuss, olje og produktrester fra hodebunnen og håret, samtidig som den opprettholder hårets naturlige balanse.

Velegnet for skadet hår

Joico K-Pak Reconstruct Sjampo er et godt valg for de som ønsker å reparere og styrke skadet hår. Den gir ikke bare en grundig rensing, men også nødvendig fuktighet og næring for å oppnå et sunt og strålende hår. Den passer også for deg som har porøst hår, tørt og sprøtt hår eller du som har fått håret skadet av for mye sol, saltvann, eller klorvann. Husk at det som med alle produkter, er viktig å bruke sjampoen i tråd med din egen hårtype og ditt behov. Den bidrar til å gjenopprette hårets helse, styrke og glans.

Joico K-Pak Reconstruct Sjampo er hva man kaller fargesikker, hvilket betyr at den også er trygg å bruke på et farget hår. Bruksanvisning: Påfør en passende mengde Joico K-Pak sjampo i vått hår. Massér forsiktig inn i hodebunnen og håret for å danne et rikt skum. Skyll grundig og gjenta om nødvendig. For optimalt resultat, følg opp med Joico K-Pak Conditioner eller andre produkter fra Joico K-Pak-serien anbefalt av frisøren din.

Bruksanvisning

 1. Påfør en liten mengde Joico K-Pak Reconstruct Sjampo i vått hår.
 2. Massér forsiktig inn i hodebunnen og håret for å danne et rikt skum.
 3. Skyll grundig og gjenta om nødvendig.

Etter bruk, følg opp med en egnet Joico Conditioner eller Hårkur for å gjenopprette fuktighet og næring til håret.

Pris

Veiledende pris på Joico K-Pak sjampo ligger på 335kr. for 300 ml.

Joico K-Pak Clarifying sjampo

K-PAK Clarifying shampoo

Joico K-Pak Clarifying sjampo er en dyprensende sjampo som er spesielt designet for å fjerne opphopninger av produkter, smuss, olje og urenheter fra håret og hodebunnen. Den er velegnet for bruk i ulike situasjoner. Her lister vi opp noen situasjoner der Joico K-Pak Clarifying sjampo kan være spesielt nyttig:

Produktopphoping

Hvis du bruker styling produkter som hårspray, voks, serum eller liknende regelmessig, kan dette med stor sannsynlighet føre til opphopning av produktrester i håret. Joico K-Pak Clarifying sjampo er ideell for å fjerne denne opphopningen og gi en ren base for videre hårpleie. Produktopphopning i et lysfarget eller lys-stripet hår gulner, så det vil alltid være lurt å bruke en slik rensesjampo som dette for å bidra til å eliminere det man kaller «brassy tones»

Hardt vann

Hvis du bor i områder med hardt vann, kan det føre til mineralavleiringer og opphopning i håret. Joico K-Pak Clarifying sjampo bidrar til å fjerne disse avleiringene og gi håret en frisk og ny-renset følelse.

Svømming

Hvis du ofte svømmer i klorvann eller saltvann, kan Joico K-Pak Clarifying sjampo bidra til å fjerne klor- og/eller saltrester fra håret. Det kan være spesielt nyttig etter en dag på stranden eller etter svømmetrening i en svømmehall med nettopp klorvann.

Periodisk bruk

Joico K-Pak Clarifying sjampo anbefales å brukes en gang i uken eller etter behov. Det kan være spesielt gunstig å bruke den når du føler at håret ditt føles tungt, fettete eller livløst på grunn av produktopphopning eller andre faktorer som gjør at håret trenger en rens.

Bruksanvisning

 1. Påfør en liten mengde Joico K-Pak Clarifying sjampo i vått hår.
 2. Massér forsiktig inn i hodebunnen og håret for å danne et rikt skum.
 3. Skyll grundig og gjenta om nødvendig. Etter bruk, følg opp med en egnet Joico Conditioner eller Hårkur for å gjenopprette fuktighet og næring til håret. Merk at Joico K-Pak Clarifying sjampo er en dyprensende sjampo og kan derfor tørke ut håret hvis den brukes for hyppig. Det er derfor viktig å følge anbefalingene og tilpasse bruken etter dine individuelle behov og hårtype. Hør gjerne med din lokale Joico salong om hvilken anbefaling som er gjeldende for deg.

Pris

Veiledende pris på Joico K-Pak Clarifying Sjampo ligger på 335 kr. for 300 ml.

Joico K-Pak Conditioner

K-PAK Reconstructing Conditioner

Etter å ha vasket / renset håret, er det viktig å tilføre fuktighet og næring. Joico K-Pak conditioner gjør nettopp det. Den er spesielt formulert for å gjenopprette og styrke skadet hår. Med sine kraftige ingredienser bidrar denne balsamen til å forbedre elastisiteten i håret, redusere brudd og etterlate det mykt og glansfullt.

Joico K-Pak Conditioner er en balsam som er spesielt formulert for å tilføre fuktighet, næring og styrke til skadet og svekket hår. Den fungerer som en etterbehandling etter sjamponering og bidrar til å gjenopprette hårets helse og glans. Her er noen viktige punkter å merke seg om Joico K-Pak Conditioner:

Reparerende egenskaper

Joico K-Pak conditioner er designet for å reparere skadet hår og styrke det fra innsiden. Den inneholder keratin og andre proteiner som trenger dypt inn i hårstråene, og bidrar til å gjenopprette hårets struktur og elastisitet.

Fuktighetsgivende

Balsamen tilfører fuktighet til håret og bidrar til å motvirke tørrhet og frizz. Den etterlater håret mykt, glatt og håndterlig.

Beskyttelse

Joico K-Pak conditioner bidrar til å beskytte håret mot skader forårsaket av varme-styling slik som fhøner, glattetang, krølltang etc, og ytre påkjenninger. Den danner også en beskyttende hinne rundt hårstråene og reduserer dermed brudd og slitasje.

Bruksanvisning

 1. Etter å ha sjamponert håret, påfør en passende mengde Joico K-Pak Conditioner i håret.
 2. Fordel balsamen jevnt gjennom lengdene og tuppene, unngå å påføre den direkte i hodebunnen.

Pris

Veiledende pris for Joico K-Pak Conditioner ligger på 345 kr. for 250 ml.

Joico K-Pak Reconstructor Deep Penetrating Treatment

K-PAK Liquid Reconstructor

Mestvinnende og prisbelønt hårkur for sine unike reparerende egenskaper i snart 20 år. Elsket av tusenvis av frisører verden over.

Utviklet for intensiv reparasjon av skadet hår er Joico K-Pak Reconstructor et uvurderlig behandlings verktøy for både frisører og våre kunder. Denne dypvirkende behandlingen inneholder keratin og andre proteiner som trenger dypt inn i hårstråene for å bygge opp og styrke skadet og svekket hår optimalt. Den er en kraftig gjenoppbyggende hårkur som bidrar til å gjenopprette hårets struktur, elastisitet og glans. Her er noen viktige punkter å merke seg om Joico K-Pak Reconstructor:

Intensiv reparasjon

Joico K-Pak Reconstructor er formulert med en høy konsentrasjon av keratin og andre proteiner som trenger dypt inn i hårstråene. Den bidrar til å reparere og gjenoppbygge skadet hår fra innsiden ut.

Styrking og beskyttelse

Behandlingen styrker håret og reduserer brudd og slitasje. Den danner også en beskyttende hinne rundt hårstråene, som bidrar til å beskytte håret mot skader forårsaket av styling med varmerverktøy slik som fhøner, glattetang, krølltang, kjemiske behandlinger og ytre påkjenninger.

Brukes i tillegg til balsam

Joico K-Pak Reconstructor er ment å brukes i tillegg til balsam, ikke som en erstatning. Den har en mer intensiv og reparerende virkning enn vanlig balsam/conditioner. Så du kan bruke balsam etter å ha skylt ut Reconstructoren for å tilføre ekstra fuktighet og næring til håret.

Bruksanvisning

 1. Etter sjamponering og lett håndkletørking, påfør en sjenerøs mengde Joico K-Pak Reconstructor i håret.
 2. Fordel behandlingen jevnt gjennom lengdene og tuppene, unngå å påføre den direkte i hodebunnen.
 3. La behandlingen virke i 5-10 minutter og skyll godt ut.

For en mer intensiv behandling, kan du bruke varme ved å bruke en dusjhette og føne håret forsiktig med varm luft. Skyll deretter grundig og følg opp med Joico K-Pak Conditioner.

Hvor Ofte bør jeg bruke Joico K-Pak Reconstructor?

Dette produktet kan brukes ukentlig eller etter behov, avhengig av hårets tilstand og behov. Hvis håret ditt er ekstra skadet eller porøst, kan hyppigere bruk være nødvendig for å oppnå et mer optimalt resultat.

Dette sier Joico selv om denne unike kuren

Joico har kopiert hårets naturlige oppbygning av keratin protein og aminosyrer i sin patenterte teknologi. Det finnes simpelthen ingen bedre måte å reparere et skadet hår på enn hårets egne byggestener».

Pris

Veiledende pris for Joico K-Pak Reconstructor ligger på 439 kr. for 150 ml.

Joico K-Pak Reconstructor er en kraftig behandling som bidrar til å reparere og styrke håret ditt. Ved å bruke den i tillegg til balsam, får du en ekstra boost av reparasjon og næring. Husk å tilpasse bruken etter din egen hårtype og behov, og følg instruksjonene på produktet for best mulig resultat, eller spør din lokale Joico frisør om råd for beste mulige resultat for deg og ditt hår.

Joico K-Pak Liquid Reconstructor

K-PAK Liquid Reconstructor

Joico K-Pak Liquid Reconstructor er en leave-in behandling som gir ekstra fuktighet og beskyttelse til håret ditt. Denne lette sprayen er perfekt for daglig bruk, spesielt for skadet og porøst hår. Den bidrar til å redusere frizz, beskytte mot varmeskader og etterlater håret glatt og glansfullt. Her er noen viktige punkter å merke seg om Joico K-Pak Liquid Reconstructor og forskjellen mellom denne og Joico K-Pak Reconstructor:

Leave-in behandling

Joico K-Pak Liquid Reconstructor er en leave-in behandling, noe som betyr at den ikke skal skylles ut. Du kan bruke den etter dusjing eller når som helst i løpet av dagen for å gi håret ekstra fuktighet og næring.

Lett formel

K-Pak Liquid Reconstructor har en lett og ikke-fettende formel. Den trenger raskt inn i håret uten å tynge det ned, og etterlater ingen rester eller klissete følelse.

Øyeblikkelig reparasjon

Denne behandlingen gir umiddelbar reparasjon og styrke til håret. Den inneholder keratin og andre proteiner som trenger dypt inn i hårstråene for å bygge opp og gjenopprette håret fra innsiden ut.

Ekstra beskyttelse

Joico K-Pak Liquid Reconstructor gir også ekstra beskyttelse mot skader forårsaket av varmestyling, kjemiske behandlinger og ytre påkjenninger. Den danner en beskyttende hinne rundt hårstråene, som bidrar til å redusere brudd og slitasje.

Bruksanvisning

 1. Etter å ha vasket og håndkletørket håret, påfør en liten mengde Joico K-Pak Liquid Reconstructor i håndflaten.
 2. Gni hendene med produktet i sammen og arbeid deretter produktet jevnt gjennom håret, konsentrer deg spesielt om tuppene og skadet eller porøst hår. Du trenger ikke å skylle ut behandlingen.
 3. Style håret som ønsket. Du trenger ikke å skylle ut behandlingen.

Forskjellen mellom Joico K-Pak Liquid Reconstructor og Joico K-Pak Reconstructor ligger hovedsakelig i formen og bruksmetoden. Joico K-Pak Liquid Reconstructor er en lett leave-in behandling som gir umiddelbar reparasjon og styrke til håret, mens K-Pak Reconstructor er en dyptvirkende behandling som brukes som en kur/maske og skylles ut etter en viss virketid. Begge produktene bidrar til å reparere skadet hår, men K-Pak Liquid Reconstructor gir en ekstra boost av næring og beskyttelse som kan være spesielt nyttig for daglig bruk og som en etterbehandling. Du kan bruke begge produktene sammen for å oppnå maksimale resultater og optimal hårpleie om håret ditt er ekstra tørst, sprøtt og ødelagt.

Pris

Veiledende pris for Joico Liquid Reconstructor ligger på 499 kr. for 300 ml.

Joico K-Pak Hydrator

K-PAK Hydrator

Joico K-Pak Hydrator er en intensiv fuktighetsbehandling som tilfører dypvirkende fuktighet til tørt og livløst hår. Denne balsamen er spesielt formulert for å gi øyeblikkelig næring og mykhet til håret. Bruk den ukentlig eller etter behov for å gjenopprette fuktighetsbalansen og forbedre hårets tekstur. Joico K-Pak Hydrator fokuserer hovedsakelig på å tilføre fuktighet til håret, mens de andre nevnte kurene som Joico K-Pak Reconstructor og Joico K-Pak Liquid Reconstructor har en mer omfattende reparerende og styrkende effekt på skadet hår.

Disse produktene inneholder høyere konsentrasjoner av keratin og proteiner som bidrar til å gjenoppbygge håret fra innsiden og reparere skader. Det kan være hensiktsmessig å bruke Joico K-Pak Hydrator som en ukentlig eller regelmessig fuktighetsbehandling for å tilføre ekstra fuktighet og mykhet til håret. Samtidig kan du fortsatt dra nytte av de andre kurene som Joico K-Pak Reconstructor eller Joico K-Pak Liquid Reconstructor for å få den dypere reparerende effekten når håret ditt trenger det.

Her er noen viktige punkter å merke seg om Joico K-Pak Hydrator:

Intensiv fuktighetsbehandling

Joico K-Pak Hydrator er formulert med fuktighetsgivende ingredienser som bidrar til å fukte og nære håret dypt. Den er spesielt egnet for hår som føles tørt, grovt eller dehydrert.

Gjenoppretter fuktighetsbalansen

Hvis håret ditt mangler fuktighet og elastisitet, kan Joico K-Pak Hydrator bidra til å gjenopprette fuktighetsbalansen. Den tilfører nødvendig fuktighet og gir håret en myk og smidig tekstur.

Forbedrer hårets tekstur

Denne behandlingen forbedrer også hårets tekstur ved å redusere frizz og gjøre det lettere å håndtere. Håret blir mer medgjørlig, glatt og enklere å style.

Bruksanvisning

 1. Etter sjamponering og lett håndkletørking, påfør en sjenerøs mengde Joico K-Pak Hydrator i håret.
 2. Fordel produktet jevnt gjennom lengdene og tuppene, unngå å påføre den direkte i hodebunnen.
 3. La produktet virke i 3-5 minutter, og skyll deretter grundig.

Bruks frekvens

Joico K-Pak Hydrator kan brukes ukentlig eller etter behov, avhengig av hårets tilstand og behov. Hvis håret ditt er spesielt tørt eller dehydrert, kan hyppigere bruk være nødvendig for å oppnå optimale resultater.

Joico K-Pak Hydrator er en fuktighetsbehandling som tilfører intensiv fuktighet til håret ditt. Ved å bruke den regelmessig, kan du gjenopprette hårets fuktighetsbalanse, mykhet og glans. Husk å tilpasse bruken etter din egen hårtype og behov, og følg instruksjonene på produktet for best mulig resultat. Ved å kombinere Joico K-Pak Hydrator med andre passende kurer og produkter fra Joico K-Pak-serien, kan du skreddersy en hårpleierutine som gir optimal pleie og reparasjon for ditt spesifikke hår. Her er det bare å utfordre frisøren din på hva vedkommende er mener er den beste pakken for deg og ditt hår om du skulle være usikker.

Pris

Veiledende pris for Joico K-Pak Hydrator ligger på 469 kr. for 250 ml.