Alt du trenger å vite om Joico K-Pak Color Therapy

Hva er Joico K-Pak Color Therapy?

Joico K-Pak Color Therapy er en serie innenfor K-Pak familien, bestående av 5 produkter spesielt laget for å ivareta og forbedre fargebehandlet hår. Med sin avansert og patenterte teknologi og nøye utvalgte ingredienser, tilbyr serien fantastisk fargebeskyttelse, reparasjon og tilførsel av næring. Med produkter passende for farget og/eller bleket hår, kan du oppnå en levende og strålende hårfarge.

Joico K-Pak Color Therapy-serien gir fuktighet, beskyttelse og styrke, samtidig som den reduserer brudd og slitasje. Med produkter som sjampo, balsam, hårkur og mer, tilbyr serien det du trenger for å ta vare på ditt fargebehandlede hår på beste mulige måte.

Joico Color Therapy Sjampo

K-PAK Color Therapy Shampoo

Joico Color Therapy Sjampo er en sjampo spesielt utviklet for å bevare og forlenge fargeintensiteten i farget hår, samtidig som den gir nødvendig rensing og pleie. Her er noen viktige punkter å merke seg om Joico Color Therapy sjampo:

Bevarer hårfargen

Joico Color Therapy sjampo er designet for å bevare fargeintensiteten i farget hår. Den bidrar til å forhindre fargefading og den forlenger levetiden til hårfargen vesentlig. Husk at du alltid skal benytte fargebeskyttende sjampo om du farger håret om du ikke ønsker å ødelegge fargeresultatet raskere enn nødvendig. Dette er både økonomisk og fornuftig.

Rensende og skånsom

Sjampoen renser skånsomt uten å strippe håret for fargepigmenter. Den fjerner effektivt smuss, olje og urenheter fra håret og hodebunnen, samtidig som den opprettholder fargeintegriteten i ditt nyfargede hår.

Beskyttelse og pleie

Joico Color Therapy sjampo gir ikke bare fargebeskyttelse, men også nødvendig pleie til ditt nyfargede hår. Den tilfører fuktighet, næring og glans, og etterlater håret mykt og håndterlig.

Bruksanvisning

 1. Påfør en passende mengde Joico Color Therapy sjampo i vått hår. Massér forsiktig inn i hodebunnen og håret for å danne et skum.
 2. Skyll grundig og gjenta om nødvendig.
 3. For optimalt resultat, følg opp med Joico Color Therapy balsam eller andre produkter fra Joico Color Therapy-serien.

Pris

Veiledende pris for Joico Color Therapy Sjampo ligger på 335 kr. for 300 ml.

Joico Color Therapy Sjampo er et pålitelig valg for de som ønsker å bevare fargeintensiteten i farget hår. Ved å bruke denne sjampoen som en del av din hårpleierutine, kan du nyte godt av dens beskyttende og pleiende egenskaper. Husk å tilpasse bruken etter din egen hårfarge og behov, og følg instruksjonene på produktet for best mulig resultat.

Du kan også spørre din lokale Joico frisør om bruk av sjampoen om det skulle være noe du lurer på. Sjampoen er anbefalt brukt sammen med Joico K-Pak Color Therapy Conditioner for optimalt fargebevarende resultat.

Joico Color Therapy Conditioner

K-PAK Color Therapy Conditioner

Joico Color Therapy Conditioner er en balsam spesielt utviklet for å bevare og forlenge fargeintensiteten i ditt nyfargede hår. Den gir intensiv fuktighet, næring og beskyttelse til håret, samtidig som den bidrar til å opprettholde fargeintegriteten og fargeintensiteten i håret ditt.

Her er noen viktige punkter å merke seg om Joico Color Therapy Conditioner:

Bevarer hårfargen

Joico Color Therapy Conditioner er spesielt formulert for å bevare fargeintensiteten i farget hår. Den bidrar til å forhindre fargefading og forlenger levetiden til hårfargen.

Fuktighetsgivende og nærende

Balsamen tilfører intensiv fuktighet og næring til håret. Den gjenoppretter hårets naturlige fuktighetsbalanse, og etterlater det mykt, glatt og håndterlig.

Beskyttelse

Joico Color Therapy Conditioner gir også beskyttelse mot skader forårsaket av varmestyling, kjemiske behandlinger og ytre påkjenninger. Den danner en beskyttende hinne rundt hårstråene, som bidrar til å redusere brudd og slitasje.

Fargebeskyttelse

Balsamen bidrar til å forsegle hårfargen og beskytte den mot uønsket fargefading. Den bidrar til å opprettholde fargeintegriteten og glansen i ditt fargede hår.

Bruksanvisning

 1. Etter å ha vasket håret med Joico Color Therapy Sjampo og skylt denne godt ut, påfører du en passende mengde Joico Color Therapy Conditioner i håret.
 2. Fordel balsamen jevnt gjennom lengdene og tuppene, unngå å påføre den direkte i hodebunnen (helst 3-4 cm. unna) og la den virke i 1-2 minutter.
 3. Skyll deretter produktet grundig ut.

Pris:

Veiledende pris for Joico K-Pak Color Therapy Conditioner ligger på 345 kr. for 250 ml.

Joico Color Therapy Conditioner er et supert valg for å bevare og pleie ditt fargede hår. Ved å bruke denne balsamen som en del av din hårpleierutine sammen med Joico Color Therapy Sjampo, kan du oppnå optimal fargebeskyttelse og samtidig tilføre håret bra med fuktighet og næring. Husk å tilpasse bruken etter din egen hårfarge og dine egne behov, og følg bruksanvisningen på produktet eller spør din lokale Joico frisør om råd for å oppnå best mulig resultat.

Joico Color Therapy Luster Lock

K-PAK Color Therapy Luster Lock

Joico Color Therapy Luster Lock er en dypvirkende behandling som gir intens næring og glans til farget hår. Denne multifunksjonelle formelen gjenoppretter og beskytter håret samtidig som den forsegler fargen.

Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock er en fargebevarende hårkur spesielt utviklet for farget og bleket hår. Den reparerer dypt inn i håret, beskytter det og gir en speilblank glans. Allerede etter første behandling vil håret føles sunnere og sterkere.

Her er noen viktige punkter å merke seg om Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock:

Reparerende egenskaper

Denne hårkuren trenger dypt inn i håret og reparerer skader. Den inneholder keratin, hårets egne byggesteiner, og arginin som styrker håret fra innerst til ytterst. Dette bidrar til å reparere skader og forbedre hårets struktur.

Fargebeskyttelse

Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock er spesielt designet for å bevare fargeintegriteten i et farget eller bleket hår. Den forlenger holdbarheten og intensiteten i hårfargen, og beskytter mot uønsket svekkelse av ditt nyfargede hår.

Silkemykt og glansfullt hår

Hårkuren gir en silkeaktig mykhet og en strålende glans til håret. Håret blir mer håndterlig, glatt og glansfullt, og får en fantastisk deilig duft.

Styrker og beskytter

Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock pleier dypt inn i håret og styrker det. Den reduserer hårets utsatthet for brekkskader med opptil 89%, og gir håret en sunnere og sterkere følelse.

Bruksanvisning

Denne hårkuren passer for alle med fargebehandlet hår, enten du er brunette, blond eller har lysfarget eller bleket hår.

 1. Påfør produktet i rent nyvasket hår, og masser den lett ut i lengder og spisser.
 2. La den virke i 2-5 minutter (mindre virketid for tynne, fine hår).
 3. Skyll deretter produktet grundig ut.

Pris

Veiledende pris på Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock ligger på 449 kr. for 150 ml.

Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock er en effektiv hårkur som bevarer fargeintegriteten, gir fuktighet, beskytter og gir håret en strålende glans. Ved å bruke denne hårkuren etter behov, kan du opprettholde fargens holdbarhet og samtidig styrke og pleie håret ditt. Husk å følge instruksjonene på produktet for best mulig resultat, eller spør din lokale Joico frisør om råd og veiledning om bruk, og hvilke Joico K-Pak kombinasjoner du bør bruke produktet i.

Joico Color Therapy Luster Lock Spray

K-PAK Color Therapy

Joico Color Therapy Luster Lock-serien inneholder også en spray og en olje som gir ekstra pleie og beskyttelse til farget hår. Luster Lock Spray er en lett leave-in behandling som bidrar til å forhindre fargefading og gir håret glans.

Luster Lock Oil er en konsentrert olje som tilfører fuktighet og næring til tørt og sprøtt hår. Bruk disse produktene som en del av din daglige hårpleierutine for å oppnå optimal fargebevaring og hårpleie.

Joico Color Therapy Luster Lock Spray er en fargebevarende hårspray som gir en umiddelbar glans og beskyttelse til farget hår. Den er designet for å forsegle hårfargen, redusere fargefading og gi håret en strålende glans.

Her er noen viktige punkter å merke seg om Joico Color Therapy Luster Lock Spray:

Fargebeskyttelse

Luster Lock Spray bidrar til å bevare og forlenge fargeintensiteten i farget hår. Den skaper en beskyttende hinne rundt håret som forsegler fargen og reduserer uønsket fargefading.

Umiddelbar glans

Denne hårsprayen gir umiddelbar glans til håret, og etterlater det strålende og glansfullt. Håret ser sunnere og mer levende ut.

Beskyttelse mot skader

Luster Lock Spray beskytter håret mot skader forårsaket av varmestyling, UV-stråler og miljømessige påkjenninger. Den hjelper til med å bevare hårets helse og styrke.

Lett og ikke-klebrig

Formulert med en lett tekstur, etterlater Luster Lock Spray ingen klebrig eller tung følelse i håret. Den gir en naturlig glans uten å tynge ned håret.

Bruksanvisning

 1. Spray produktet jevnt over tørt hår etter styling for å forsegle fargen og gi en strålende glans.
 2. Du kan også bruke den som en oppfriskning i løpet av dagen for å tilføre ekstra glans og beskyttelse.

Pris

Veiledende pris for Joico K-Pak Color Therapy Lock Spray ligger på 449 kr. for 200 ml.

Joico Color Therapy Luster Lock Spray er et flott produkt for å opprettholde fargeintegriteten og gi håret en vakker glans. Ved å bruke denne hårsprayen, kan du beskytte håret ditt mot fargefading og samtidig gi det en sunn og strålende utseende. Husk å følge instruksjonene på produktet for best mulig resultat.

Joico Color Therapy Luster Lock Oil

K-PAK Color Therapy

Joico Color Therapy Luster Lock Oil er en nærende og fargebevarende olje som gir intensiv pleie og glans til farget hår. Den er spesielt formulert for å myk-gjøre og beskytte håret, samtidig som den bidrar til å opprettholde fargeintegriteten. Her er noen viktige punkter å merke seg om Joico Color Therapy Luster Lock Oil:

Fargebeskyttelse

Luster Lock Oil hjelper til med å bevare og forlenge fargeintensiteten i farget hår. Den danner en beskyttende hinne rundt håret som bidrar til å forsegle fargen og redusere uønsket fargefading.

Næring og mykhet

Denne oljen tilfører dyp næring og mykhet til håret. Den bidrar til å gjenopprette hårets naturlige fuktighetsbalanse og etterlater det silkeaktig mykt og håndterlig.

Glans og refleksjon

Luster Lock Oil gir håret en vakker glans og refleksjon. Den gir en strålende og sunn utseende til farget hår.

Beskyttelse mot varmestyling

Oljen hjelper til med å beskytte håret mot varmestyling, som rettetang og krølltang. Den bidrar til å redusere skader forårsaket av høye temperaturer.

Bruksanvisning

 1. Påfør noen dråper Joico Color Therapy Luster Lock Oil i hendene og fordel jevnt gjennom fuktig eller tørt hår.
 2. Konsentrer deg om lengdene og tuppene.
 3. Style deretter håret som vanlig og som du ønsker.

Du kan også bruke oljen som en ukentlig behandling ved å påføre den i håret før du går til sengs og la den virke over natten.

Pris

Veiledende pris for Joico K-Pak Color Therapy Luster Lock Oil ligger på 379 kr. for 63 ml.

Joico Color Therapy Luster Lock Oil er et flott tillegg til din hårpleierutine for å tilføre næring, beskyttelse og glans til farget hår. Ved å bruke denne oljen regelmessig, kan du opprettholde fargeintegriteten og samtidig gi håret dyp pleie og mykhet. Husk å tilpasse bruken etter din egen hårfarge og behov, og følg instruksjonene på produktet for best mulig resultat.

Konklusjon

Joico K-Pak-seriene tilbyr et fantastisk utvalg av hårpleieprodukter spesielt designet for å reparere, styrke og pleie skadet og farget hår. Fra sjampoer og balsamer til den mer intensive prisvinnende kurbehandling og etterbehandling, har Joico K-Pak alt du trenger for å oppnå et sunt, vakkert og glansfullt hår.

Ved å bruke de riktige kombinasjonene av produktene, følge bruksanvisningene og eventuelt spørre din lokale Joico salong/frisør, kan du oppnå fantastiske resultater og nyte alle de fordelene disse produktene har å tilby deg. Vi i Studio Classic har i hvert fall lagt vår elsk på disse produktene. De hjelper oss enormt mye i vårt daglige arbeide i salongen til å oppnå de ønskede resultater vi vet våre kunder fortjener.