Olaplex brukes under alle fargebehandlinger. Fra mini color til bleking, fra striper til hel farger, og i permanent. Ved f.eks. bleking og lysning brytes hårets disulfidbindinger ned. Det er dette som er årsaken til at håret blir slitt, og det er her Olaplex kommer deg som kunde og oss som frisører til unnsetning! Olaplex opprettholder de bindingene i håret som brytes ned, og håret blir betraktelig mindre slitt!

Olaplex ble oppfunnet ved en ren tilfeldighet. 
Dr. Eric Pressley og Dr. Craig Hawker, som aldri tidligere hadde jobbet med hår produkter, skulle i utgangspunktet lage en silikonbasert erstatning til Moroccan Oil. I stedet fant de opp en ingrediens helt fri for silikoner og oljer, og skapte Olaplex. Kun fire måneder etter oppfinnelsen hadde over 7000 salonger etterspurt Olaplex, og nå finnes den også i Norge.

Olaplex er en salongbehandling som utføres i tre steg.
Enten som en kurbehandling eller som en ekstremt viktig “add on treatment” til din farge/bleke/permanent eller keratinbehandling.
OLAPLEX #1 og #2 utføres av frisører hos oss i salongen.

OLAPLEX #1 blandes inn i fargen, og beskytter/bevarer disulfidbindingene som brytes ned under en farge/bleke/permanent eller keratinbehandling.
OLAPLEX #2 påføres ved vasken etter at farge/bleke/permanent eller keratinbehandling.  er skylt ut og har en total virke tid på 15 min.
OLAPLEX #3 er en 100 ml behandling man bruker hjemme 1 gang pr uke for å opprettholde, forbedre og vedlikeholde resultatet.

Pris fra 350 kr – 500 kr